2777
2789
عنوان

شکایت

265 بازدید | 25 پست

سلام ، ما یک همسایه ای داریم که حدودا ۱۸ ماهه کلاسای عرفان حلقه رو شرکت میکنه و خودش هم فرادرمانی انجام میده.

خیلی پیش من تبلیغ میکرد و یه حرفایی گفت که تا چند وقت میترسیدم . 

یه بار برای امتحان ، گفت چشماتو ببند و منم بستم.

بعد گفت اول سیاهی و موجودات ترسناک میبینی .

که اینو تلقین کرد بهم .

بعد اون دچار سرفه های عصبی شدمو استرسم شدیدتر شده.

بهم گفتن میتونی بری دادگاه شکایت کنی ، درسته‌؟ 

بابت اینکه استرستو بیشتر کرده که نه ولی به اطلاعات میتونی گزارشش بدی 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابت اینکه استرستو بیشتر کرده که نه ولی به اطلاعات میتونی گزارشش بدی

یکبار مدیر ساختمون گزارش داد و تعهد ازش گرفتن . ولی همچنان به کاراش ادامه میده

چی یاد مردم میدی

چون این عرفان حلقه هارو میدونم چه ادمای کثیفی هستن و چجوری مردم رو ازار میدن و تلکه میکنن

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چون این عرفان حلقه هارو میدونم چه ادمای کثیفی هستن و چجوری مردم رو ازار میدن و تلکه میکنن

اره 👌🏻👌🏻👌🏻، چند وقت پیش تو یک شهرستان قبل شروع جلسه داخل شربت چند نفر متادون ریختنو تا چندوقت حالشون بد بوده 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره 👌🏻👌🏻👌🏻، چند وقت پیش تو یک شهرستان قبل شروع جلسه داخل شربت چند نفر متادون ریختنو تا چندوقت ...

چند سال پیش یکی از مدرساشو اعدام کردن انقد اینا داستان دارن

قبل دادگاه و همین الان زنگ بزن ۱۱۴ یا ۱۱۳ ، اولی اطلاعات سپاهه دومی وزارت اطلاعات، گزارششون رو بده تا گونی پیچشون کنن تا آدمای بیشتری تو تله اینا نیفتن. زودتر زنگ بزن و جاشون رو بگو تا سریع دستگیرشون کنن

توی کلاسشون شرکت کردم بعد اون  نمی تونم همزمان در چند جا ذهننمو متمرکز کنم و کارامو انجام بدم خیلی بیخود بود مثلا میگفت وقتی طرف میخوری فقط به اون فکر کن و به هیچی دیگه فکر نکن و ازش لذت ببر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز