2777
2789
عنوان

بیاین😀😍🤩

167 بازدید | 23 پست

خانوما از حرفای کدوم کاربر بیشتر خوشتون اومده و تاپیکای مفیدی داشته ؟و کدوم کاربر تاپیکاش ب درد نخور بوده من خودم حس میکنم من از اون دسته ی دومم😂😂🤭🤭

تاپیک دختر گرانبها یروز خوندم در مورد زندگیش بود 

خیلی اموزنده بودش

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک دختر گرانبها یروز خوندم در مورد زندگیش بود خیلی اموزنده بودش

این دختر گرانبها رو منم شنیدم باید بخونمش

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
این دختر گرانبها رو منم شنیدم باید بخونمش

حتما بخون منم اتفاقی خوندم ولی پیگیر شدم تا اخر

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

تگش میکنی منم بخونم

@دختر_گرانبها  

ایشونن 

کدوم تاپیکش رو خوندی؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3873286/%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%af%d9%88%d8%a7%d8%ac-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%85-%d9%88-%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d9%85%d9%88%d9%81%d9%82-%d8%b4%d8%af%d9%85

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3873286/%da%86%d8%b7%d9%88%d8%b1%db%8c-%d8%a7%d8%b2%d8%af% ...

عزیزم ممنون ک گفتی دارم میخونم 

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

حرفای خودم همیشه نابه😂😌🤌

[اگه دیدی از یه جا به بعد جوابتو ندادم بدون از گیراییت کاملا نا امید شدم و بنظرم ارزششو نداشته برات وقت بذارم توضیح بدم، حتما در موضوعی متعصبی و اینجا هم فضای مناسبی برای پاسخگویی نبوده🙂] یکی درخت گل اندر فضای خلوت ماست که سرو های چمن پیش قامتش پستند💐✨️

عزیزم ممنون ک گفتی دارم میخونم

فدات شم 💕