2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم من با یه پسر دوست شدم از همون اول حرف ازدواج میزد ولی یه مشکلی هست این وسط

چه مشکلی چند وقته دوستیت

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اینکه من از ایشون خوشم میومد تو اینستا باهاش حرف زدم و چون اشنا بودیم باهم اون گفت که باهم دوست شیم 

از همون اول گفت میشه بیام خواستگاریت همیشه پیش هم باشیم 

هرموقع تو بخوای من میام جلو

یک ماه چند باری همو دیدیدم بهم گفت میای خونمون و فلان من باهاش قهر کردم بعد ازم عذر خواهی کرد گفت من ...

مشکل کجاست 

چند سالتونه هرکدوم

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
مشکل کجاست چند سالتونه هرکدوم

من ۱۹ اون ۲۴ 

یعد یه مدت گفت که وقتی میبینمت تحریک میشم اون موقع جلوشو میگیرم ولی بعدش اذیت میشم به خاطر همین دیر به دیر میبینمت که اتفاقی نیوفته بعدش من عصبانی شدم گفتم یعنی واسه این اینطوری میکنی گفت اگه تو بخوای میام ببینمت ناراحت نشو وفلان 

من ۱۹ اون ۲۴ یعد یه مدت گفت که وقتی میبینمت تحریک میشم اون موقع جلوشو میگیرم ولی بعدش اذیت میشم به خ ...

ولش کن

پسره بدردنخوریه

آدم درست حسابی تو ۱_۲ ماه نمیاد اینجوری بگه

خصوصا ک میگع ازدواج

محاله این حرفارو بزنه و قصدش واقعی باشه

الانم بهم میگه به بابات بگو بیام خواستگاریت شرایطش و دارم 

بهم میگه اگه تو دوست داری ازدواج کنیم اگه دوست داری رل بمونیم 

خودت هرچی دوست داری 

به نظرتون واقعا قصدش خیره؟

ولش کنپسره بدردنخوریهآدم درست حسابی تو ۱_۲ ماه نمیاد اینجوری بگهخصوصا ک میگع ازدواجمحاله این حرفارو ...

واقعا یعنی به خاطر یه تحریک شدن میخواد بیاد خواستگاری 

طبیعیه ؟

الانم بهم میگه به بابات بگو بیام خواستگاریت شرایطش و دارم بهم میگه اگه تو دوست داری ازدواج کنیم اگه ...

معلومه ک نه

تو بگو همین هفته بیاید

اگ اومد ...

شماره مامانتو بده بگو بده مامانش زنگ بزنه

البته یه شماره فیک بده اگ ازت‌آتو داره

ممکنه سواستفاده و اذیت کنه

واقعا یعنی به خاطر یه تحریک شدن میخواد بیاد خواستگاری طبیعیه ؟

عزیزم

این ک با دیدن تو با لباس تحریک میشه

فکنم تو خیابون راه میره روزی ۲۰ بار خود ا میکنه