2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی 🤢💔

295 بازدید | 20 پست

یه فیلم زایمان طبیعی دیدم پشمام ریختتت مربوط به درسمون بود 😑

کامل برش داد یه برش بزرگگگ اندازه غار بچه رو کشید بیرون😐

و گفت الان دیگه وقت ترمیمه و...

یه سوال کسایی که زایمان طبیعی  انجام میدن اون اندامی که ازش بچه خارج میشه بعد به حالت قبل بر میگرده😑 

یعنی پزشکا موفق میشن که اون اندامی دوباره مثل قبل بازسازی کنن دقیقا به همون اندازه و...

کاربری دست دونفره  کارآگاه نشید🫀.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ندیدم اندازه غار کسیو برش بزنن

ولی بله جراحی کلپرافی میتونن بکنن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

من زایمان طبیعی کردم دکترم از قبل بهم گفته بود که بعد از زایمان برام ترمیم میکنه و کرد و بعد از اینکه بخیه هام‌خوب‌شد هیچ‌فرقی با قبلش نداشت 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

غضلات رحم خاصیت کشسانی و... داره دوباره به حالت اول برمیگرده بعد از چند وقت 

تازه الان دیگه هزارجور عمل های ترمیمی و زیبایی و.... آمده 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است