2777
2789
عنوان

جن دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 751 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخاهم

عزیزم به این آیدی تلگرامم پیام بده بهت بگم شرایط کلاسا رو❤️و رایگان تعیین سطحت کنم

@URCapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
دیگه شوهرش کنارش بوده چرا نصف شب مزاحم شما شدن که اینجوری بهم بریزی

گف نمیتونم تو اون خونه بمونم

بابامم ب داداشم گف غلط میکنی میاریش😅

واقعا تاثیر بدی گزاشته بهم روانشناس لازم شدم

هفتم تا یازدهم تجربی تو یک ماه میتونین اموزش بدین؟

بله عزیزم چرا که نه😍

عزیزم به این آیدی تلگرامم پیام بده بهت بگم شرایط کلاسا رو❤️و رایگان تعیین سطحت کنم

@URCapable@

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
جن واقعا وجود دارهزمان های قدیم مامان بزرگم می‌گفت خیلی زیاد بوده تو باغ ها می‌دیدن شون

دوستم تعریف می‌کرد میگفت خوابگاهشون ی زمین خیلییییی بزرگه پر از ساختمان بعد ی ساختمان با فاصله از اینا بوده کتابخونه. میگه ی شب تا ساعت 3 اونجا بود بعد موقع برگشت پیاده داشته میومده تنها بوده تو راه هم باغ و درخت بوده میگه اون دور ی جی میبینه شکل دختر ولی لاغر مث چوب بوده وایساده نگاش میکرده یهو میاد طرفش مثلا راه نمیرفته ها مث چی میومده ک فرار میکنه تا 2روز نمیتونسته حرف بزنه 

ببینید واقعیت اینه جن وجود داره درست اولا ک هر ادمی نمیتونه ببینه دوما الان چرا همه جن میبینه چون سا ...

اره احتمال اینم خیلی بالاس

ولی اون میگه به یه درخت که یه جن داشته خیره شده

درخت همسایشون

میگه با خودم گفتم این الان چی داره

بعد این اتفاق افتاد

وحالا ما تو جنوب ک بیشتر رایجه ی چیزایی دارم اهنه ذوبش میکنن وهرچی باعث حال بدت یا مشکلت شده میاد ، تصویرش میاد 

انجام داد شکل همون درخت اومد

پس اون چیزی ک دیده چی بودهبچها جن خرافات نیس واقعا وجود داره

خونه های قدیمی دارن ولی اینجوری نیست که تو کوچه خیابون و همه جا باشن ملت و بترسونن

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

جن واقعا وجود دارهزمان های قدیم مامان بزرگم می‌گفت خیلی زیاد بوده تو باغ ها می‌دیدن شون

اره زمان قدیم بخاطر اینکه بیشتر خونه ها گلی بودن و قدیمی و میگن الان بخاطر اهن و اینا ک استفاده میشه چ در ساخت خونه و چه در ...

اینجا نیستن و بیشتر تو کوه ها و بیابونان

البته نمیشه قاطع گف

گف نمیتونم تو اون خونه بمونمبابامم ب داداشم گف غلط میکنی میاریش😅واقعا تاثیر بدی گزاشته بهم روانشناس ...

دیگه حداقل تا صبح صبر میکرد..اینجوری شماها رو بهم نمیریخت

خیلی سخته نصف شب با این شرایط  یکی بیادو اعصابت بهم بریزه

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

اره قدیما زیاد بوده چون چاه و قنات خیلی بوده ولی الان کم پیش میاد اونم تو خونه های کلنگی و قدیمی هستن تو کوچه خیابون که راه نمیرن

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.