2777
2789
عنوان

جن دیدم

751 بازدید | 49 پست

بچه ها چندوقت پیش ابجیم نصف شب یه خش خشی شنیده از خواب پریده دیده ی جنی ک زن هم هس روبروشه و صورتش کاملا سفیده فقد جسمش کلا سیاه مثل چادر پوشیده انگار ، وحرکت کرده به سمتش با جیغ و داد همه رو بیدار کرده هی خودش و شوهرش صلوات میفرستادن نمیرف میگه مراغو زدم رف ولی بارم ی چیزایی شنیدم بعد نصف شب ب داداشم زنگ زد اومد خونمون عین دیوونه ها فقد گریه میکرد من از اون شب تا الان وحشت دارم و حرفاش تاثیر بدی گزاش بم خواب ندارم اصن، تا اینکه چند وقت پیش صبح سرمو بلند کردم دیدم مامانم انور روبروم وایساده نگام میکنه جدی نگرفتم برگشتم خوابیدم یکم بعدش زود و ناخواسته از خواب پریدم رفتم حیاط دیدم مامانم اصن تو حیاطه مشغول کاره...و با یه لباس دیگه اصلا خودمونم میدونیم از روز قبلش مامانم همین لباس تنش بود ولی اونی ک من دیدم ی چیز دیگه بود،برا اینکه نترسم مامانم گف من بودم‌ دیگه ولی فقد من میدونستم...

پ یکی هس خودشو شکل مامانم میکنه

کلا زندگیم بهم ریخته ارامش ندارم بیشتر واس موضوع خواهرم از برج ۱۲ تا الان ک اون اتفاق افتاد خونه شوهرش اون صورت زشت🥲

شما دیدین؟بگین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی جونم شرمنده❤️

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰

خانما من آموزش زبان انگلیسی نذر کردم کسی خواست بهم بگه🥰❤️ من دانشجوی ادبیات انگلیسی دانشگاه تهرانم و چندین سال سابقه ی تدریس دارم.
چرا جدیدا اینقد جن زیاد شده. دوستم میگه میخواد جنگ جهانی سوم شه و دور تا دور تهران رو جن گرفته و...

نفش جنا چیه تو جنگ 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

حضوری از قم و محل معتبر

حرزامام جواد بگیرین و بگین تموم نکات رو روش پیاده کنه 

با همه ی اداب 

و نمازشم کامل بخونه

باید به بازوی راست بسته بشه

و با پوست اهو باشه حالا نمیدونم روش یا اینکه حرزو بذارین توش

تا فرسنگ ها اجنه ی کافررو دور میکنه

هشتاد خواص دیگه داره که تو گوگل هست

ببینید واقعیت اینه جن وجود داره درست 

اولا ک هر ادمی نمیتونه ببینه 

دوما الان چرا همه جن میبینه چون ساخته ذهنشه از بس فکر میکنه یا فیلم ترسناک میبینه ذهن خودش جن میسازه ی تصویری میاد جلو چشت و تا مدت ها تاثیر بد داره روت