2777
2789
عنوان

این چه وضعشه

346 بازدید | 26 پست

نیم ساعت پیش رفتم داداشم رو از مدرسه بیارم تو کلاسشون ۶۰ تا دانش آموز کلاس دوم هست بچه ها ۵ نفره تو نیمکت ها میشینن این چه آموزشی هست که تو مدرسه ها میدن پارسال هم همینجوری بود کل سال رو خودم بهش درس دادم تا یاد گرفت سرکلاس اینقدر شلوغه هیچی بچه ها یاد نمیگیرن مدرسش رو عوض کردیم مدرسه ی جدیدش هم همینجوریه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غیر انتفاعی ثبت نام کنید خیالتون راحت باشه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

خیلی بده.یکیشون سرما بخوره هم همه میگیرن اینجوری

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

هفتاد درصد ظرفیت مدارس رو دادن به افغانیا

تلویزیون هم زیرنویس کرد که ما کاری به قانون نداریم بر مبنای انسانیت ثبت نامشون میکنیم!!!!

فقط مردم کشور خودمون آدم نیستن گویا

اتباع زیادن 

نصف کلاس هارو اتباع پر می کنن 

بعد از چندسال هم به پشتوانه همین ثبت نام تو مدارس ایرانی میرن شناسنامه میگیرن 

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

مدرسه ها رو دارن خراب میکننی مدرسه بزرگ توی کوچه ما هست دیروز دیدم دارن تخریبش میکنن. تا وقتی میشه پ ...

دقیقا همینه دختر من غیر انتفاعی میره منتها مدرسه دولتی رو بهشون اجاره دادن. خوب وقتی مدرسه دولتی کم هست چرا از این مدارس استفاده نمیشه که بخوان به بخش خصوصی کرایه بدن