2777
2789
به من که گفت تقلب کردی😅

واقعا ؟😅 حالا واقعا تقلب کرده بودی ؟ 

برا من 2700 توکن داده هنوز برداشت نکردم ...چقد پررو هم هستم که دارم ادامه اش میدم هنوز ...😅

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۶ تا اکانت داشتم رو یه گوشی 😅

خا پس الکی نبوده که گفته تقلب کردی 😅😅😅 6 تا اکانت ...چه خبره خا .😅

الان کدوما رو داری ادامه میدی ؟ 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
هیچکدوم. ادامه بدم چی بشه؟

حالا من نمیدونم 10 تاست ..12 تاست ..همه رو دارم میزنم ...از هر کدوم یه تومن هم دستم رو بگیره خوبه ...😅 از همستر یه چیزی نزدیک یک و نیم میشه برام ...بقیه هم اینجوری باشه راضی هستم ...😅

ببینم کارمزد تونت چقدر شد؟

خا میگم که هنوز برداشت نزدم که بخوام کارمزد پرداخت کنم ...واستادم یه کمی آبا از اسیاب بیفته اونوقت برم دنبالش  ...سه روز دیگه امپایر لیست میشه .احتمالا برا اون مجبور بشم دنبال تون و کارمزد باشم ...

نه زودتر بفروش هفته دیگه ارزونتر میشه! آب از آسیاب بیفته که چی بشه

حالا من حسم بهم میگه احتمال گرونتر شدنش هست .خصوصا که فصل دوم همستر هم قراره بیاد و الان تو میان فصل هستیم ...خدا داند ...

تا هفته دیگه میرم سراغش ...خدا کنه گرون بشه ....

فصل دومش یعنی چی؟ یعنی بازم بودجه داره؟ یا فقط میخواد توکن بده؟

بودجه که باز جمع میکنه دیگه ....از یوتیوب و بازی و ...

باید ببینم برنامه شون برا فصل دوم چیه ..احتمال ریزش 60 درصدی کاربرای قبلی هست .و این خوبه . .یعنی بودجه ای هم اگه باشه برای تعداد کمی از کاربرا هست ...

تو فصل اول 300 میلیون کاربر داشت ..همه هم گفتن که نمیتونن پول خوبی بدن ...اما تو فصل دوم بعید میدونم به 50 میلیون نفر هم برسن ...

بودجه که باز جمع میکنه دیگه ....از یوتیوب و بازی و ...باید ببینم برنامه شون برا فصل دوم چیه ..احتمال ...

نه بابا اگه فقط از یوتیوپ باشه که بازم ارزونتر میشه همستر . مگه اینکه بازم بودجه داشته باشه