2777
2789
عنوان

جذب فرد خاص

732 بازدید | 24 پست

بچه ها تا به حال شده یکیو خیلی دوست داشته باشید و تو زندگیتون باشه ولی رابطتون بهم بخوره ولی بعد از مدت ها اون آدم خودش بیاد و دوباره با هم باشید و رابطه ی قشنگ تری بسازید؟ میخوام تجربتون رو از قانون جذب بگید بهم😍😍😍

ببین ما با قانون جذب نمی‌تونیم اختیار کسی رو ازش بگیریم ک ب زور بر گرده تنها کاری ک میتونی کنی فقط ب ...

به نظر من آدم اگر یه چیزیو از ته دلش بخواد و تو مدار مثبت باشه و به خوبی ها فکر کنه بهش میرسه. آدما به اندازهسطح  هوشیاریشون اختیار دارن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ببین ما با قانون جذب نمی‌تونیم اختیار کسی رو ازش بگیریم ک ب زور بر گرده تنها کاری ک میتونی کنی فقط ب ...

مثلا شما اختیار دارید الان مثلا بنز داشته باشید. چرا نمیشه ؟ چون اختیارتون وابسته به سطح هوشیاریه

بله با قانون جذب در عرض یک هفته برش گردوندم 

اما شما فقط باید افراد مثل خودتون‌و هم ارتعاش مداوم جذب کنید

افراد متاهل افرادی که حتی بدونین فردی تو زندگیشون حتی در جایگاه دوست دختر یا پسر 

آدم‌های مشکل دار مثل اختلال شخصیت خیانت کار و آدم غیر نرمال 

جز موارد ممنوعه قانون جذب هستن چون هم به خودتون و هم به اون شخص آسیب‌های شدیدی وارد میشه 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
بله با قانون جذب در عرض یک هفته برش گردوندم اما شما فقط باید افراد مثل خودتون‌و هم ارتعاش مداوم جذب ...

سلام عزیزم طرف مقابل من یه شخصیت خیلی مثبت و سالم داره خیلیم سر به زیره😍هیچکیم نیست تو زندگیش

میشه منو راهنمایی بکنید که خودتون چیکار کردید؟😍ایشالا رابطه تون هم تا ابد پایدار باشه زیبا جان

به نظر من آدم اگر یه چیزیو از ته دلش بخواد و تو مدار مثبت باشه و به خوبی ها فکر کنه بهش میرسه. آدما ...

ینی چی درک درستی از جذب نداری جذب انسان با همه چی فرق می‌کنه ما همه چی رو ب اندازه ظرفیتمون جذب میکنیم اما انسانا رو نمیشه یکی ک دوسش نداری می‌تونه تو رو جذب کنه ؟

سلام عزیزم طرف مقابل من یه شخصیت خیلی مثبت و سالم داره خیلیم سر به زیره😍هیچکیم نیست تو زندگیشمیشه م ...

به مدت ۲۰ دقیقه یک آهنگ بی کلام احساس ملایم عاشقانه بزار در تنهایی محض و سکوت و توی اون بیست دقیقه کلا باید از زمان حال بکنی و خودت رو واقعا در کنارش تصور کنی و فقط بهش عشق بدی عشق خالص نه احساس ج ن س ی و لحظات خوب تجربه کنید باهم در نهایت بهش میگی منتظر زنگ پیام هستی و اینکه منتظری وارد زندگیت بشه 

تو باید با تمام باورت اینکار بکنی یعنی اینقدر ذهنت قدرتمند باشه که اصلا ذره ای به درستی این رابطه شک نداشته باشی و اون آدم با تمام وجودت بخای و هیچکس جز اون نخای 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 
به مدت ۲۰ دقیقه یک آهنگ بی کلام احساس ملایم عاشقانه بزار در تنهایی محض و سکوت و توی اون بیست دقیقه ک ...

در نهایت بعد اتمام آهنگ خواسته رها میکنی و اصلا دیگه پیگیر نمیشی بهش فکر نمیکنی اما اگر فرد اشتباهی انتخاب کنی بیاد بهت آسیب میزنه 

بله با قانون جذب در عرض یک هفته برش گردوندم اما شما فقط باید افراد مثل خودتون‌و هم ارتعاش مداوم جذب ...

چجوری مثلا چکار کردی

مـثـل بُـرد‌ بـود بـاخـتَـن‌ قلـبم بـه‌ تُ♡️ ️ 🦭🌻❤️‍🩹💌
در نهایت بعد اتمام آهنگ خواسته رها میکنی و اصلا دیگه پیگیر نمیشی بهش فکر نمیکنی اما اگر فرد اشتباهی ...

مرسی تارای عزیزم پس همون تجسم….✅

تارا جان من یکی از تاپیکای شمارو خوندم ولی نتونستم پیام بذارم تاپیک قفل بود پس اینجا میکن… تارا جان یک خانم دکتری هستن که تخصصشون اختلال شخصیت خودشیفته است تمام زیر و بم شخصیتشون و توضیح دادن تو اینستا psychology_of_narcissism ایدی پیجشون هست . حتما بخون 

مرسی تارای عزیزم پس همون تجسم….✅تارا جان من یکی از تاپیکای شمارو خوندم ولی نتونستم پیام بذارم تاپیک ...

میدونم عزیزم ممنونم از پیشنهادت 

من دیگه تمام خودشیفتگی از بر هستم همشون میشناسم انشالله دارم اگر بسه درموردش کناب می نویسم ❤️🙏