2777
2789
عنوان

دوستان بیاین❌❌❌

103 بازدید | 26 پست

دوستان من پارسال ریاضیات دانشگاه اصفهان روزانه قبول شدم ولی ثبت نام نکردم و نرفتم

امسالم دوباره همین رشته و دانشگاه تو انتخاب رشته کنکورم هست مشکلی نداره؟؟؟

لطفا بگید💔🌹💔🌹💔🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم مشکلی نداره

مرسی گلم از پاسخگویی

فقط ی چیز دیگم هست

من سال 1401 ریاضیات بهبهان روزانه قبول شدم ثبت نام کردم و رفتم ولی فقط 1 ترم رفتم و دیگ تا الان نرفتم

بعد سال 402 کنکور دادم ریاضیات اصفهان قبول شدم ولی ثبت نام نکردم و نرفتم

امسالم 403 کنکور دادم و انتخاب رشته کردم و مطمئنم ی چیزی قبول میشم

حالا فقط قبولی پارسالم لغو میشه یا کلا قبولیام لغو میشه؟

نه چه مشکلی!!

مرسی گلم از پاسخگویی

فقط ی چیز دیگم هست

من سال 1401 ریاضیات بهبهان روزانه قبول شدم ثبت نام کردم و رفتم ولی فقط 1 ترم رفتم و دیگ تا الان نرفتم

بعد سال 402 کنکور دادم ریاضیات اصفهان قبول شدم ولی ثبت نام نکردم و نرفتم

امسالم 403 کنکور دادم و انتخاب رشته کردم و مطمئنم ی چیزی قبول میشم

حالا فقط قبولی پارسالم لغو میشه یا کلا قبولیام لغو میشه؟

مرسی گلم از پاسخگوییفقط ی چیز دیگم هستمن سال 1401 ریاضیات بهبهان روزانه قبول شدم ثبت نام کردم و رفتم ...

کلا قبولیات لغو میشه 

ولی رشته امسالت هر چی باشه میتونی بری حتی اگه همون مال پارسال یا دو سال پیشت و قبول شده باشی

یه لینک هس مشاور تحصیلی ایتا تخصصش مال فرهنگیان هس ولی به سوالات دیگه هم جواب میده ازش @mobin_panahi ...

مرسی گلم

فقط سوال اخرم

این پیام از سنجش برام اومده

منظورش چیه

داوطلب گرامی
شمادر آزمون سراسري سال 1402 پذيرفته شده‌ايد و در آزمون سال جاري نيز انتخاب رشته نموده‌اید با توجه به مصوبات قانونی، در صورت قبولي در سال 1403، قبولي سال گذشته شما لغو خواهد شد، لذا مجدداً نسبت به بررسی انتخاب رشته خوداقدام و در صورت تمايل به حذف يک يا چند کدرشته‌محل يا تمامي انتخاب‌ها، تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاء را به همراه تصوير شناسنامه يا کارت ملي خود حداکثر تا 1403/7/7 با مراجعه به آدرس (لینک سنجش) قسمت اصلاح فرم انتخاب رشته اقدام نماييد.

مرسی گلمفقط سوال اخرماین پیام از سنجش برام اومدهمنظورش چیهداوطلب گرامیشمادر آزمون سراسري سال 1402 پذ ...

فرصت بهت دادن که اگه میخوای رشته های انتخابیتو تغییر بدی چون قبولی پارسالت لغوه

مطمئنید؟

آره 

تو امسال هر رشته ای که آوردی و میتونی بری 

نه اون رشته ای که پارسال یا دوسال پیش آوردی 

ممکنه پارسال ریاضی قبول شده باشی 

امسالم ریاضی قبول شی 

ولی با نتیجه امسالت میری برای ثبت نام 

اگه امسال رشته ای غیر از ریاضی بیاری نمیتونی با نتیجه پارسالت بری ریاضی بخونی همون رشته ای که امسال آوردی و باید بخونی 

( تو باید اینجوری فکر کنی که دفعه اولته کنکور دادی و فقط همین یه نتیجه رو داری )