2789
عنوان

رماتیسم

112 بازدید | 14 پست

خانما شما عقد باشید با خانواده مداخله گر همسرتون مشکل داشته باشبد 

همسرتون قبل عقد بیماری رماتیسم شو پنهان کرده باشه بعد به دکتر نشون بدید بگن مفاصلش خیلی درگیر بخصوص پاهاش دستهاش بی حس میشه پدرتونم خانواده اش در آورده باشن

خودشم دهن بین باشه شغلشم خوب نباشه دراند زیاد ولی حلال نباشه چه می‌کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پرسیدن داره؟؟؟دختر عمر و جوونیتو بردار و فراااار

ببین کار به جایی رسیده که اون میگه نمیخوام نه مهریه میدم نه طلاق خودت برو یعنی روانم داره تحلیل میره 

خلی مگه؟؟جدا از هر چیزی باید بیماریشو بهت گفته باشهرل من اومد مستقیم روز اول گفت رماتیسم لوپوس داره ...

نه ببین بیماریش رو پنهان کرد من بعد عقد فهمیدم قبلش هم صد بار پرسیدم چیزی هست بخواهی قبل عقد بگی گفت نه 

اینقدر پر رو هستن دارم از دستشون روانی میشم مامان خرابش با اون خواهر عوضیش پدر منو دراوردن

ببین کار به جایی رسیده که اون میگه نمیخوام نه مهریه میدم نه طلاق خودت برو یعنی روانم داره تحلیل میره

میدونی شکایت کنی بخاطر تدلیس یفنی فریب در ازدولج چون بیماریشو بات نگفته و راحت طلاق بگیری و حق و حقوقتو بگیری

نه ببین بیماریش رو پنهان کرد من بعد عقد فهمیدم قبلش هم صد بار پرسیدم چیزی هست بخواهی قبل عقد بگی گفت ...

کارشون تدلیسه اگه کسی بیماری داری باید تو زمانوعقد محضری طرفش امضا کنه ک بهش گفته ایشون نگفته بهتون پس میشه تدلیس

چند ماهه عقد کردی؟

کارشون تدلیسه اگه کسی بیماری داری باید تو زمانوعقد محضری طرفش امضا کنه ک بهش گفته ایشون نگفته بهتون ...

یکسال و خرده ای ببین الان با شغلش هم مشکل دارم مشروب میفروشه وبلا اجاره میده به مسافرا فاحشه معرفی میکنه درصد میگیره یعنی نمیدونم چیکار کردم این در اقبالم دراومده 

چی هست تدلیس

فریب دردازدواج

یعنی طرف مشکل یا بیماری خاصی داشته باشه بهت نگه و بعد عقد بفهمی البته تا ۸ ماه بعد عقد رو در نظر میگیرن حتما با وکیل مشورت کن

هنوز دختری یا رابطه کامل باهاش برقرار کردی؟