2789
عنوان

حساس شدم🥹

67 بازدید | 9 پست

توی یک آپارتمان زندگی میکنیم اینکه همسرم هرروز می‌ره خونه مادرشوهرم ناراحتم می‌کنه

از این دسته عروس ها نیستم بگم نباید بره خونه مادرش ولی بنظرم هرچی حدی داره از دخترایی که هرروز خونه باباشون میرن بدم میاد بنظرم برای خونه پدرت باید حد و حدود قائل بشی من خونه بابام هفته ای یکبار میرم 

بیدار میشم صدا شوهرم از خونشون تا شب 

ناراحتیم بخاطر این که خونه کم میاد اکثر سرکار یا اونجا

خونه بیاد سرش توی گوشی یا خسته 

یا مشغول تماس کاری

اگر دور بودم هی کفش هاش در واحد شون نمی‌دیدم یا صداش نمیومد حساس نمیشدم میدونید 

بدم میاد بهش بگم توجه کن بهم 

باهام حرف بزن 

دوست ندارم دیگه بزارم بره خب

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

خب شاید اونور شلوغ تره، توی خونه خودش حوصلش سر میره، یکم فضای خونه رو بهتر کن، فیلم بزارید، بیشتر حرفای جذاب بزنید تا اینکه حرفاتون این باشه قسط خونه رو چکار کردی، سیب زمینی برای فردا میخواهیم، عصری من باید برم دکتر و  . . . سعی کن محیط خونتو بهتر کنی عبوس و دلخور نباش برای اونجا رفتنش وگرنه فاصلتون بیشتر میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مثلا چیکار کنم پریود هستم بدتر کلافم

مثلا یه وقتایی که اونجاس بهش پیام بده بگو عزیزم چه خوب میشد الان کنارم بودی باهم چیزی میخوردیم ,درخواستهات دستوری نباشه ,به شکل ذوق وشوق دیدن باشه ,مثلا اگه تااخرشب اونجاست زنگبزن با نازبگو یه صداهایی میاد ازتنهایی میترسم عزیزم

خب شاید اونور شلوغ تره، توی خونه خودش حوصلش سر میره، یکم فضای خونه رو بهتر کن، فیلم بزارید، بیشتر حر ...

آره عزیزم اونجا شلوغ تر خواهراش و برادراش میان یا مهمان دارند

عزیزم من این دو روز که ماهیانه ام کلافه هستم انتظار دارم درکم کنه ولی هی نگام می‌کنه میگه باز چته بدتر کلافه میشم 

یک ماهه اونجا غذا خورده منو گذاشت تنها 

حالا که اذیتم میگه غذا درست نمیکنی میام🙄

حرفاش بدتر عصبانیم میکنند 

مثلا یه وقتایی که اونجاس بهش پیام بده بگو عزیزم چه خوب میشد الان کنارم بودی باهم چیزی میخوردیم ,درخو ...

متاسفانه وقتی حوصله نداشته باشم غر پشت غر میشه درخواست هام😂مخصوصا این ایام 

وگرنه شما عالی گفتید 

ماشاالله بهتون

مثلا یه وقتایی که اونجاس بهش پیام بده بگو عزیزم چه خوب میشد الان کنارم بودی باهم چیزی میخوردیم ,درخو ...

تاپیک شما خوندم انشاالله به زودی آرامش مهمون دلتون بشه و دکتر بگه بچه هاتون خوب شدن و دیگه نیازی به عینک ندارن🤲🏻

آره عزیزم اونجا شلوغ تر خواهراش و برادراش میان یا مهمان دارندعزیزم من این دو روز که ماهیانه ام کلافه ...

ببین تو همش میخوای اون درکت کنه و نازتو بکشه، ولی یه مرد تا آموزش نبینه اینا رو انجام نمیده واست، شما خودت اولش با سیاست اونو بکش سمت خودت بعدش دیگه میوفتی رو روال، اخم نکن، محیط خونه رو شاد نگه دار

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
ببین تو همش میخوای اون درکت کنه و نازتو بکشه، ولی یه مرد تا آموزش نبینه اینا رو انجام نمیده واست، شم ...

میشه درخواستی قبول کنی صحبت کنیم؟