2777
2789
عنوان

جهیزیه

153 بازدید | 12 پست

سلام

من تقریبا وسایل اشپزخونه رو خریدم مثل یخچال و لباسشویی..سرخکن و اینا

تصمیم دارم رنگ سیلور بردارم

ولی برای رنگ تو پذیرایی و اتاق خواب نمیدونم تیره بردارم یا روشن و فرش هم همینطور نمیدونم چ رنگی بردارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه روشن سفید ک کثیف شه

نه تیره ای ک خستت کنه

کرم قهوه ای و شکلاتی همیشه مد میمونه

خستتم نمیکنه

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

تو قانون مگه جهیزیه مرد نمیده یا چی ؟

رسم هر شهر فرق داره

قانونا با مرده

ولی الان ما رسم داریم ۴تیکه بزرگ پسر بخره بقیه رو دختر

واقها فکر کردید انقدر خفن و قشنگید که ما عکستونو از پروف کپی کنیم؟؟؟؟؟ پروف خودمم کپی نکن چیه دیگه؟؟؟ یعنی انقدر خودتو زیبا و هالیوودی فرض کردی ک ما کپی کنیم بذاریم پروفایل خودمون؟؟؟؟؟جل الخالق😶😶😶دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲.......

رسم هر شهر فرق دارهقانونا با مردهولی الان ما رسم داریم ۴تیکه بزرگ پسر بخره بقیه رو دختر

ما رسم داریم وسایل چوبی مثل مبل و تخت و میز تی وی و... پسر میده

این اکانت دست دونفره ریحانه، الناز🫤
اون 4 تیکه چیه؟

یخچال لباسشویی ۱ فرش و سیستم صوتی تصویری

ما رسم داریم وسایل چوبی مثل مبل و تخت و میز تی وی و... پسر میده

آره اینا توافقیه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز