2789
عنوان

حذف کد رشته

312 بازدید | 18 پست

کسی حذف کد رشته ی انتخاب رشته از سازمان سنجش داشته؟؟؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
من

میشه کمک کنی 

یجا نوشته تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاء

رو باید اپلود کنیم 

یعنی چی؟

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه کمک کنی یجا نوشته تقاضاي اسکن شده داراي اثرانگشت و امضاءرو باید اپلود کنیم یعنی چی؟

برا من اینجوری نبود من فقط رفتم ساست سازمان سنجش رفتم تو پروفایل خودم حذف کردم همین 

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..
برا من اینجوری نبود من فقط رفتم ساست سازمان سنجش رفتم تو پروفایل خودم حذف کردم همین

الان مهلت ویرایش برداشته شده 🥲

سلام منم درخواست حذف کد رشته رو دادم ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم وارد سایت بشم 😭😭😭تروخدا بگو چطوری وارد شدی راهنمایی کن .من هر چی کد امنیتی رو وارد میکنم میگه کد اشتباهه 

ببخشید منم همین مشکلو دارم تو فهمیدی باید چیکار کنیم؟

بله باید وارد سایت درخواست سنجش بشی

سلام منم درخواست حذف کد رشته رو دادم ولی هر چقدر تلاش کردم نتونستم وارد سایت بشم 😭😭😭تروخدا بگو چط ...

باید با لپ تاب بری 

میشه مراحلشو بگی

اگه عکس بدی بهتر میتونم راهنماییت کنم 

طلام پارسال براتون حذف کردن منم امسال این مشکلو دارم

نه والا حذف نکردن