2777
2789
عنوان

اجاره بالای مطب😔

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه شما چرا هزینه کردی نهایت یه دست رنگ میزدی در و دیوارش ،اصلا دلیلی نداره مغازه ای ک صاحبش نیستی ر ...

بعد از ۲۰ سال درس خوندن میخواستم مطبم قشنگ باشه طراحی زیبا داشته باشه،جای خوب باشه، ولی میبینم که این چیزا اصلا برای مریضا هم مهم نیست

جا به جا شو دلت نسوزه. اگه حس میکنی طرف گرون گفته پاشو

خیلی هزینه کردم اصلا نمیتونم جابجا شم، هنوز دارم چکای طراحی مطب و رنگ و کاغذ دیواریا رو پاس میکنم. ملکشو نو کردم براش

خیلی هزینه کردم اصلا نمیتونم جابجا شم، هنوز دارم چکای طراحی مطب و رنگ و کاغذ دیواریا رو پاس میکنم. م ...

خب عزیزم اشتباه کردی

کسی برا ملک اجاره ای کاغذ دیواری نمیزنه! 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعد از ۲۰ سال درس خوندن میخواستم مطبم قشنگ باشه طراحی زیبا داشته باشه،جای خوب باشه، ولی میبینم که ای ...

مهمه عزیزم. من خودم بار اول برم جایی قطعا دکورش برام مهمه حتی ی جا موسیقی خیلی خیلیی ملایم ارام بخش پخش میشد اوتقد دوست داشتم

چونه بزن کم نکرد یک سال دیگه تمدید کن ایشالا ی جا کوچیک بخری بعدش. دیزاین هم خیلییی مهمه

خیلی هزینه کردم اصلا نمیتونم جابجا شم، هنوز دارم چکای طراحی مطب و رنگ و کاغذ دیواریا رو پاس میکنم. م ...

ببخشید جسارت نباشه

درامد دندانپزشک عمومی که مطب داره ماهانه چقدر میشه معمولا؟؟

فک میکردم حداقل صدتومن اینارو داشته باشه

منی که این شغل رو میخوام سود داره با سن ۲۲ کنکور بدمالبته باید دیپلم تجربی بگیرم ۸ تا درس دیگه دارم

اره سود داره، هر شغلی سود داره، ولی اصلا اونجور که فکر میکردم نیست اصلا

بعد از ۲۰ سال درس خوندن میخواستم مطبم قشنگ باشه طراحی زیبا داشته باشه،جای خوب باشه، ولی میبینم که ای ...

بله حق داری 

اما نه واسه مال مردم ،زمانی ک مغازه خودت باشه 

الآنم عیب نداره خواستی بلند شی هزینه های ک کردی واسه مغازه شو بهش بگو بده 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....