2777
2789

من دوتا اکانت دارم یکی 1216

یکی 1677

نمیدونم، امیدارم خوب بده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

757 تا توکن...

حقیقتا یک مدت قبل اینکه کلیدارو بیاره وسط سفت بازیش میکردم...

از وقتی کلید اورد دیگه..

میدونید همستر سیاست خوبی بکار برد...

وقتی دید کاربراش شدیدا زیاد شد از عمد اومد بیشتر لفتش داد تا لیستش کنه تا خیلیا بیخیال بشن و یا شل بگیرن...

بعدا اومد شرط کرد که اونی که بیشتر کلید داشته باشه بیشتر توکن گیرش میاد و چیزای اضافه بیشتری اضاف کرد تا خودش ضرر نکنه و یکجورایی به قولی که برای لیست کردنش داده بود زیرش نزنه...

چون کاربراش خیلی زیاد شده بودن اینکارو کرد که واقعا سیاست خیلی خوبی بکار برد...

هرکی کلید گرفت الان میبینم بالای 1000 تا توکن گرفته...

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

من خیلی کم ۱۱۰۰ پروفیتم اونقدر بالا نبوددوماهم نرفتم بازی کنم حالا زد لیست شد

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
757 تا توکن...حقیقتا یک مدت قبل اینکه کلیدارو بیاره وسط سفت بازیش میکردم...از وقتی کلید اورد دیگه..م ...

جالب اینه خیلیا با تقلب کلید گرفتن بن هم شدن اما بعدا بهشون توکن داد بازم

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
جالب اینه خیلیا با تقلب کلید گرفتن بن هم شدن اما بعدا بهشون توکن داد بازم

من یکی که توی این مسئله شانس نیوردم...

زمانی که اینقدر پی اش بودم اصلا قابلیت جدید نمیداد...

اومد لحظه آخری کلیدارو اضافه کرد که خیلیارو ناامید کرده بود...

میدونید واااقعا رسانه نقش موثری توی خراب کردن خیلی چیزا داره...

نباید گول شایعات که میگفتن فیک هست و دروغه رو میخوردم...

رفیقام خیلی خوب جمع کردن...

واقعا صبوری میخواست...

گرچه بخاطر داغ شدن گوشیم نسبت به این بازی و وقت گیر بودنش کمتر بازی میکردم که بنظرم اشتباهم نبود

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
من یکی که توی این مسئله شانس نیوردم...زمانی که اینقدر پی اش بودم اصلا قابلیت جدید نمیداد...اومد لحظه ...

اوهوم من گوشیمم مشکلی نداشت ولی اینقدر گفتن دروغه دوماه به امون خدا ولش کردم

اوهوم من گوشیمم مشکلی نداشت ولی اینقدر گفتن دروغه دوماه به امون خدا ولش کردم

دقیقاااا انگار مافیایی توی سطح نت خود کمپانیش گذاشته بود که همه رو منصرف کنه     

من یکی که توی این مسئله شانس نیوردم...زمانی که اینقدر پی اش بودم اصلا قابلیت جدید نمیداد...اومد لحظه ...

اشباهت همین بوده از اول به چشم سرگرمی دیدمش و ر برام مهم نبود پول بشه یا نه،الانم حتی قیمتش کم بشه باز برام مهم نیس،یه حس خوبی میداد مثلا میرفتی پیش بچه ها میگفتن پروفیت کی بیشتره هرچند خیلی هم بالا نبودم من متوسط،حتی الان قسمت الماسشم بازی می‌کنم یه جور اعتیاده انگار

اشباهت همین بوده از اول به چشم سرگرمی دیدمش و ر برام مهم نبود پول بشه یا نه،الانم حتی قیمتش کم بشه ب ...

خب منم به این چشم میدیدمش...

ولی میدونی داداش من کارای دیگه داشتم و واقعا وقت گیر بود...

حقیقتا چون حس کردم توی گوشیم ماین کار گذاشته و گوشیم کمی داغ میکرد دیگه بازیش نکردم...

سرگرمی خوبی بود خیلیم پیشرفت کردم 4 میلیون پروفیت داشتم و فکر کنم 400 میلیونی سکه...

ولی دیگه خیلی وقتمو گرفت و از کار و زندگی انداخت...