2777
2789
عنوان

مگه چی کم داشتم 🙃

182 بازدید | 13 پست

امروز سیم کارتم رو برای همیشه عوض کردم و شکستم و تمام اکانت های قبلیم رو دیلیت زدم 🙃 

ولی این نصفه شب یهو با خودم گفتم مگه من چی کم داشتم یا اون چی بیشتر از من داشت که بخاطرش قید منو بعد ۵ سال زدی🙃

دلم شکسته ها ولی آرومم و لبخند دارم... دارم فکر می‌کنم یعنی وقتی جاهایی که با هم میگشتیم و خاطره میساختیم رو با اون میگرده اصلا یکم یاد من میافته؟

3 آبان سال ۹۹.... چیزی هم به آبان نمونده... اونم تاریخ رو یادشه؟ اگه اون روز با هم باشن چی؟ 🙃

دلم نمیخواد به هیچ کدومشون فکر کنم ....

اون جایی که شادمهر میگه اما یک روز یجایی که خلوت کردی.... یه غریبه رو کنارت که دعوت کردی... کاشکی هیچ حسی نباشه وقتی که میبوسیش.‌‌‌..🙃💔

من خودم از این معجزه دیدم

برای هر خواسته ای که دارید قرآن رو به فارسی از اول تا آخر  در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخونید تا با صدای خودتون به انرژی های ایجاد و خلق خواستتون وصل بشین چون فهم معنای قرآن اعجاز داره و در طول این مدت روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگین که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشه انشالله 

یقین داشته باشید خداوند یاری رسان است

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همه ما یه روزی ترک شده ایم و یه روزی دلمون سخت شکسته ولی واقعیت اینه و باید قبول کنیم بله اون از ما شاید یه پوئن هایی بیشتر داشته،همونجوری که شاید موقع اشنایی ما نفر قبلی رو ول کرده بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
عزیزم همه ما یه روزی ترک شده ایم و یه روزی دلمون سخت شکسته ولی واقعیت اینه و باید قبول کنیم بله اون ...

ادمی که عشقش واقعی باشه بخاطر هییچ پوئن مثبتی ترکت نمیکنه

من اونقدر عاشق بودم که با اون وضعیتش با اون همه پوئن مثبتی که مقابلم قرار گرفتن عوضش نکردم

باید عشق باشه همین....

ادمی که عشقش واقعی باشه بخاطر هییچ پوئن مثبتی ترکت نمیکنهمن اونقدر عاشق بودم که با اون وضعیتش با اون ...

خب تو عاشقش بودی و اون براش عمیق نبوده این رابطه،خودتو اذیت نکن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹