2777
2789
عنوان

جراحی بواسیر

103 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان خیلی گریه کردم من قبل بارداری بواسیر داشتم کم بود میگذروندم باردار شدم بدتر شدم الآنم افتضاح شده آنقدر بیرون زدگی دارم راه میرم حسش میکنم افتضاحه افتضاح 

سزارین تازه کردم آنقدر یبوست گرفتم 

بعد دو سه ماه اومدم الان نگاش کردم ترسیدم خیلی زده بیرون 

من از عمل میترسم 

چه خاکی سرم بریزم اونایی که کردن تجربه دارن بهم بگن 

تمام بدنم می‌لرزه از ترس و زشتی چیزی که دیدم 

منم دارم نمی‌دونم چیکارش کنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🥺 منم بواسیر دارم انگار دوسه سال پیش از روی بی عقلی یا هرچی چندبار رابطه اونوری داشتیم و بعد نداریم ولی بعضی وقتا اونجام بی دلیل درد میکنه،حامله هستم یعنی مال منم بیرون میزنه؟🤦‍♀️

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

دوستم میگفت من ۳ بارعمل کردم خوب نشدم وپشیمون بود چون رفته بود طب سنتی خوب شده بود میگفت کاش عمل نمیکردم باگیاهی خوب میشدم وازاشناهامونم با گیاهی خوب شد بااینکه دکترگفته بودبایدعمل کنی

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

منم بیرون زدگی داشتم ک رفتم پیش دکتر گوارش بهم پودر پیدرولاکس داد ک باعث میشد یبوستم برطرف شه و گفت روزی یه کاهوی کامل بخور بااب گرم خودتو بشور و روزانه ده دیقه داخل اب گرم بشین تا۶ماه.من دقیقا سر۶ماه خوب خوب شدم ولی هنوزم گاهی وقتا یکم ازاون پودره میخورم ک یبوست نگیرم..دکترب من میگفت باانگشت سعی کن اون بیرون زدگی رو بدی داخل اگ رفت ونیومد بیرون یعنی قابل درمانه ونیازنیست ب عمل

منم بیرون زدگی داشتم ک رفتم پیش دکتر گوارش بهم پودر پیدرولاکس داد ک باعث میشد یبوستم برطرف شه و گفت ...

من میترسم اصلا بهش دست بزنم مال شما کوچیک بوده حتما اندازه عدس؟مال من دو سه تاس بزرگه  

منم پیدرولاکس داد تو بارداری نخوردم این بلا سرم اومد از یدونه الان شده سه تا میترسم بهش دست بزنم 

من میترسم اصلا بهش دست بزنم مال شما کوچیک بوده حتما اندازه عدس؟مال من دو سه تاس بزرگه منم پیدرولاکس ...

دست نزن چندروزی پودربخور اب گرمم امتحان کن..ازعدس بزرگتربود من ایستاده دستشویی میکردم باخون ریزی ودرد شدید حتی نمی تونستم خودمو بشورم انقد دردداشتم.الانم یکم هنوز بیرون زدگی دارم شاید الان اندازه عدس باشه ولی ب بزرگی اون موقع ها نیست