2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

75 بازدید | 8 پست

چرا بیدارید ، چه چیزی بیشتر از همه ذهنتون رو درگیر کرده؟!

خودم: فیلم میدیدم و نظم خوابم بهم ریخته

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از مریضی

امیدوارم زود خوب بشی🤲🏻

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

هیچ وقت خوابم نمیبره با داروهای اعصاب باید بخوابم اونم دو شبه قطع کردم داغونم

عزیزم ، امیدوارم حل بشه 💚🤲🏻

انقدر تو آشپزخونه کار کردم دارم میمیرم همین الان تموم شد و تازه باید هم به دخترم هم به پسرم شیر هم بدم شیر به شیر هستن و کوچولو تو تمام طول روز اصلا نمیتونم کاری انجام بدم شب که میخوابن من تازه پا میشم به کارا.حس میکنم پاهام بی حس هستن خدا خودش کمک کنه سخته ولی شاکرم هزار هزار بار