2789
عنوان

دوقطبی

219 بازدید | 20 پست

بعضی وقتا عاشق نامزدمم و احساس رضایت کامل رو دارم از انتخابم ی روزایی دوست ندارم جوابشو بدم ی روزایی انقد ب خودم میرسم شیک و تروتمیز ی روزایی اصلن دوست ندارم ب خودم برسم و....بنظرتون من مشکل دوقطبی بودن دارم؟

در این دنیای مملو از شر هیچ چیز همیشگی نیست حتی رنج های ما..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

درود،

اینکه کمی خلقیاتتون تغییر میکنه دلیل صد در صدی بر دوقطبی نیست...

خیلیا بعضی اوقات مخصوصا با تغییرات هورمونیشون این مشکلات بوجود میاد...

اگه بعنوان مثال یک بهره زمانی بعنوان مثال یک یا دو هفته همیشه علایقتون اهدافتون عوض میشه و یهو سرخوش میشید و میزنید زیر همه چیز و یهو بعد مدتی به خلقیات بد و افسرده و بی حوصله تبدیل میشید و علایقتون دوباره تغییر میکنه اگه این مسئله همیشگی و بین مدت معلومی اتفاق میوفته علائم دوقطبی هست...

شما افسردگی یا پرخاشگری دارید که اینجور فکر میکنید؟

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     
درود،اینکه کمی خلقیاتتون تغییر میکنه دلیل صد در صدی بر دوقطبی نیست...خیلیا بعضی اوقات مخصوصا با تغیی ...

تست افسردگی دادم زد ک افسردگی دارم 

نکته بعدیم اینه که معمولا افراد دوقطبی چندان متوجه نمیشن که حالاتشون عوض شده و حتی علایقشون که شما حس دوقطبی بودن دارید

با درود فراوان خدمت کاربرای عزیز نی نی سایت، میدونم خیلیاتون از کاربری آقا خوشتون نمیاد ولی خواهشا بهم رحم کنید گناه دارم     

ببین تاپیک این فامیل ما چکارس رو بخون مال خودمه بنظرم این علایم دوقطبی بودنه. شک دارم البته ولی خیلی دوس دارم بفهمم واقعا این مرد دوقطبیه یا ؟

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
نکته بعدیم اینه که معمولا افراد دوقطبی چندان متوجه نمیشن که حالاتشون عوض شده و حتی علایقشون که شما ح ...

پس چیزی نیست درسته؟طبیعیه

تست افسردگی دادم زد ک افسردگی دارم

خب افسردگی معمولی با افسردگی دوقطبی فرق داره...

بعد هم گول تست های آنلاین رو نخورید...حتی بعضی روانشناس ها خونه خراب کن هستن و دنبال موقعیت هستن که یک بیماری بهتون بچسبونن تا کار اشون رونق بگیره مراقب باشید این بیماری چندین مرحله و چندین نوع داره که معمولا این مشکل رو افراد خانواده و دوستانتون اول متوجه میشن

ببین تاپیک این فامیل ما چکارس رو بخون مال خودمه بنظرم این علایم دوقطبی بودنه. شک دارم البته ولی خیلی ...

من خودم بنظر من ک شیشه میزنه 

پس چیزی نیست درسته؟طبیعیه

اگه افراد و دوستانتون تاحالا چیزی بهتون نگفتن و یا توی جامعه حضور پیدا میکنید پس مشکلی ندارید چون این بیماری اولین گام برخورد های اجتماعیتونو به مشکل میندازه

اگه افراد و دوستانتون تاحالا چیزی بهتون نگفتن و یا توی جامعه حضور پیدا میکنید پس مشکلی ندارید چون ای ...

ن فقط نامزدم چند بار بهم گفت فازتو نمیفهمم 

ن فقط نامزدم چند بار بهم گفت فازتو نمیفهمم

اینجور حرفا طبیعیه سعی کنید حساس نباشید