2777
2789
عنوان

😁😁بیاید بحرفیم

132 بازدید | 8 پست

امروز خستم شد 

الانم حصلم سرمیره بیاید

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

من چند ماه پیش عکسمو گذاشتم تو نی نی سایت 

میشه گزارش بزنید پاک شه ؟؟،

تو اون تاپیکی ک گفتم بنظرتون چشمم زشته 

تروخدا گزارش بزنید من کاربریم تعلیق سده بود نمیتونستم بیام الان دیدم لطفاااا خواهش میکنم 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مادرشوهرمم بدمنو گفته ب همسرم😣😣 همسرمم تحت تاثیره کمی

اابته بیخیااال

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

ای نمیدونم فازشون چیه . منم اونروز دیدم شوهرم ۵ عصر زنگ زد .هیچ وقت زنگ نمیزنه . گفتم حوصله ندارم گفت میخای بگم مامانم بیاد بالا بشینید گفتم نه من حوصله خودمم ندارم الان

بعد مامانشم ساعت ۷ پیام داده ک خونه ای ؟ دیگه جواب ندادم .بعد فکر کن من از پنجره نگاه میکردم از ساعت ۷ و نیم تا ۸ ننه ش جلو در بود

موند ۸ شوهرم اومد گفت اره مامانم صدات کرده چرا جواب ندادی؟؟؟ازت کارت اتوبوس میخاسته بره بیرون 😐😐اصلا منو صدا نزده بود .من در بالکنمم بازه همیشه .نگو ساعت ۵ هم یه تماسی باهم داشتن ک شوهرم زنگ زده ببینه من خونه م یا ن 

نگو عنتر وایستاده جلو در چقولی کنه . منم گفتم مامانت صدا نزده . فقط ساعت ۷ پیام داده ک اون ساعتم میدونم بیرون نمیره هوا تاریکه 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
ای نمیدونم فازشون چیه . منم اونروز دیدم شوهرم ۵ عصر زنگ زد .هیچ وقت زنگ نمیزنه . گفتم حوصله ندارم گف ...

اصلا من میگم عوضی .صدا زدی با خودت فکر نکردی من شاید تو دسشویی بودم ک نشنیدم یا خواب بودم .اصلا دلم نخواسته جواب بدم . شاید بی خبر از شوهرم دارم یه گوهی میخورم چرا باید بری جلو در مثل سگ پاسبون وایستی آمار بدی . اونم از سرکار خسته کوفته بیاد کلافه بشه

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن