2777
2789
عنوان

مادرشوهر سمی

373 بازدید | 30 پست

بیشعوره هر دفعه ازم یک ایرادی میگیره الکی ها 

من بهترین تیپا رو میزنم به جرات میگم تیپ و ظاهرم از جاریام چندین لول بالاتره اینا رو گفتم که بدونین الکی ایرار میگیره اونا با بچه هاشون با لباس کهنه میان خونش هیچی نمیگه بعد منو هر دفعه یک جوری خراب میکنه جلو جمع 

من گوشم دوتا سوراخ داره 

بعد امشب جلو جاریام گفت چرا مث خول و چلا دوتا گوشواره بلند انداختی ؟ 

منم گفتم وااا یعنی چی مث خول و چلا  ؟ 

خب گوشم دوتا سوراخ داره منم دوتا انداختم گفت خب یکیشو باید گوچیک بگیری منم گفتم خودم ی گوشواره کوچیک دارم شکسته س الان چون گوشم سوراخش بسته نشه گوشواره دخترمو گوشم کردم بعد با جاریام خندیدن

هدفشون چیه بنظرتون ؟ کات کنم؟ 

زیاد نمیرم خونه مادرشوهرم 

خونه جاریا که اصلا نمیرم 

بعد کلا الکی با من لجن از روز اول

چکار کنم واقعا دیگه خسته شدم از تیکه و کنایه هاشون 

خودشون هزار تا عیب دارن اما پشت هم وامیستن من تنها میفتم همیشه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت ازشون دور هستی،دیگه دورتر از این بشی دیگه عروسشون نیستی که😐

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

به حرف مادرشوهرت کاری ندارم 

ولی گوشی که سوراخ شده و زخمش خوب شده دیگه به این راحتی بسته نمیشه 

الکی خودتو اذیت نکن

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

شاید خودتوواسشون میگیری

چرا منم این حس بهم دس داد🤔واس همین لجشون میگیره میخوان حرصشو در بیارن و باهر بهانه ای بهش بخندن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

عزیزم اونایی ک دو یا سه تا گوش سوراخ میکنن گوشواره ی کوچیک و یا نگین میندازن

ولی مادرشوهرت اشتباه کرده جلو جمع گفته

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو  با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضام سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14