امروز پسرم با پسر همسایه دعواشون شد پسرم با گریه و عصبی اومد خونه و گفت پسر همسایه چ فحشای زشتی داده اولین بار از دهن پسرم این حرفای زشتی ک معنیش هم بلد نیست شنیدم نمیدونم چیکار کنم ک از ذهنش پاک بشن یا جایی تو عصبانیت نگه اگه راه حلی دارین ممنون میشم
اول و آخر تو جامعه و مدرسه خواهد شنید همونطور ک ما شنیدیم ولی مدل تربیتش اجازه نخواهد داد استفاده کنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
دختر من تا دلت بخواد تو مدرسه فحش یاد میگرفت ولی هیچوقت به زبون نیاورده
پس اگر خودتون تو خونه مراعات میکنین نگرانش نباش
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
گفتم صبح برم مدرسه با مشاوره حرف بزنم دستام میلرزه مینویسم از شدت ناراحتی
گلم یه کم قوی باش.بذار بچه هم ازتویادبگیره.آدمیزاد خیلی چیزامیبینه مهم اینه ک توخانواده یادبگیره چی خوبه چی بد..فرداممکنه دسته یکی سیگارببینه یا دوستش دزدی کنه اون موقع میخوای جیکارکنی.ناراحت نباش