امروز پسرم با پسر همسایه دعواشون شد پسرم با گریه و عصبی اومد خونه و گفت پسر همسایه چ فحشای زشتی داده اولین بار از دهن پسرم این حرفای زشتی ک معنیش هم بلد نیست شنیدم نمیدونم چیکار کنم ک از ذهنش پاک بشن یا جایی تو عصبانیت نگه اگه راه حلی دارین ممنون میشم
اول و آخر تو جامعه و مدرسه خواهد شنید همونطور ک ما شنیدیم ولی مدل تربیتش اجازه نخواهد داد استفاده کنه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دختر من تا دلت بخواد تو مدرسه فحش یاد میگرفت ولی هیچوقت به زبون نیاورده
پس اگر خودتون تو خونه مراعات میکنین نگرانش نباش
کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
گفتم صبح برم مدرسه با مشاوره حرف بزنم دستام میلرزه مینویسم از شدت ناراحتی
گلم یه کم قوی باش.بذار بچه هم ازتویادبگیره.آدمیزاد خیلی چیزامیبینه مهم اینه ک توخانواده یادبگیره چی خوبه چی بد..فرداممکنه دسته یکی سیگارببینه یا دوستش دزدی کنه اون موقع میخوای جیکارکنی.ناراحت نباش