2777
2789

فقط مدونم ب خواست خودت نمیای ک ب خواست خودتم بری 

تا وقتش نرسیده حق نداری این بازیو ترک کنی

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش خانوادش گفتن ایست قلبی و نظر دکترا هم همین بوده ولی از اقوام نزدیکش شنیدم دار زده خودش رو زیر ...

یکی از آشناهای ما هم خودکشی کرد و من تا چند سال حالم خوب نبود و همه اش تو فکرم بود، زنگ زدم دفتر مرجع تقلید و پرسیدم ، اول که خیلی ناراحت شد و گفت چرا یه شیعه باید همچین کاری بکنه (چون وقتی شیعه باشی و انسان ظالم و بدی نباشی و کارهای معمول عبادی خودت انجام بدی اون دنیا شفعت ائمه شامل حالت می شه و خیلی شرایطت نسبت به افراد دیگه بهتر هست. ) گفت ما فرض بر این می زاریم که لحظه آخر پشیمون شده و توله کرده ولی منتها سر رشته کار از دستش خارج شده و نتونسته خودش نجات بده! 

بعد گفت وظیفه ما انجام تکلیف هست که تکلیف ما دعا کردن و طلب استغفار و صدقه دادن برای اون شخص هست و امیدوار باشیم که خدا به واسطه این اعمال تغییری در شرایط اون دنیای شخص متوفی ایجاد کنه! 

من خودم تو نت خیلی در موردش تحقیق کردم

این که خدا بخواد از سر این گناه بزرگ اون شخص کامل بگذره هم مخالف عدالت خداست چون چه بسا افراد دیگه ای بودند که شرایط بدتری داشتند ولی هیچ وقت به خودکشی دست نزدند و سختی ها رو تحمل کردند تا مرگ در زمان خودش اتفاق بیافته 

الهم عجل لولیک الفرج