سلام دوستان کسی میدونه بدون شرکت تو کلاسای تئوری میشه گواهینامه گرفت؟؟من کارمندم اصلا وقت نمیکنم کلاساشو شرکت کنم ، از روز ثبت نام تا دریافت گواهینامه چند ماه طول میکشه؟اگه آزموناشو همون بار اول قبول شی
نه کلاساشو باید بری حتما یه هفته تئوری داره اکثرا هم از 2 ب بعده کلاسا. ولی میتونی باهاشون صحبت کنی یکی دوتاشو نری. شهری هم 10 جلسه باید بگیری ک انتخاب زمانش با خودته میتونی عصرا برداری
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کلاساش مختلطه؟همسرم یکم حساسه میتونیم همراه ببریم سر کلاساش؟ حتی اگه هزینه شو پرداخت کنیم ولی شرکت ن ...
واااا کلاسه مگه میخواین چکار کنین!!! دانشگاه مگه نرفتی تو؟
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست