2777
2789
عنوان

کمک

120 بازدید | 22 پست

سلام خانما لطفا کمکم کنید..یه هفته پیش یه تیکه شیشه خیلی کوچیک کف پام فرو رفت ولی همون موقع اوردمش بیرون ولی از روز بعدش موقع راه رفتن کف پام درد میگیره و میسوزه..احساس میکنم هنز یه تیکه میلیمتری تو پام باقی مونده..چطور بیارمش بیرون؟بخدا دیگه نمیتونم درست راه برم😣😥

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر خب..چرا خوددرمانی میکنی

خجالت میکشم واسه یه تیکه کوچیک برم پیش دکتر

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

درنیاری ممکنه راه بره تو بدنت عفونت کنه دیگه تا عمر داری باید آنتی بیوتیک بخوریا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

درنیاری ممکنه راه بره تو بدنت عفونت کنه دیگه تا عمر داری باید آنتی بیوتیک بخوریا

یعنی انقد خطرناکه؟

خجالت میکشم واسه یه تیکه کوچیک برم پیش دکتر

واااا.... خجالت نداره!

مامان من سوزن تودستش شکست ... بعدش یکم بود درش اوردیم وچک کردیم چیزی نبود..

ولی رودستش. چرک تشکیل میشد ونگرران. شدیم 

رفت دکتر یه تکه بزرک سوزن توی گوشت دستش. باقی مونده بود وبعدم خداروشکراوکی شد..

به نام خداوندی که پرسپولیس را آفرید  تا استقلال بی سرور نماند ... !!!!    من(سوگندپرسپولیسیپرسپولیسیم  و پرسپولیسی خواهم ماند!! 
نه عزیزم حتما برو اگه مونده باشه عفونت میکنه بیچاره میشی

خودم هرچی باسوزن میزنم نمیتونم درش بیارم

بله خطرناکه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

واااا.... خجالت نداره! مامان من سوزن تودستش شکست ... بعدش یکم بود درش اوردیم وچک کردیم چیزی نبود.. ...

منم مامانم یه شیشه تو پاش رفت بعد رفت جراح اونم گفت میدونم چیزی نیست ولی زخمشو باز میکنم مامانمم قبول کرد بعد دکتر واقعا یه تیکه شیشه اوردد بیرون..

ولی این که تو پای من رفته خیلی کوچیکه همونی که در اوردم دو میلیمتر بود دیگه نمیدونم چی مونده