2777
2789

تا ۱۷۸و اینا جا داره قشنک

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری معلوم نمیشه که

بعضیا یهو رشد میکنن و متوقف میشه

بعضیا هم کم کم رشد میکنن تا سن بالاتر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

قابل پیش بینی نیست 

پسر منم ۱۴ سالشه قدش همینقدر 

پسر بزرگم کلا فرایند رشدش با این فرق داشت الان ۱/۸۵ 

نمیشه گفت 

من و پدرشون هیچکدوم قد بلند نیستیم 

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

پسرا یه دفعه رشد میکنن

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

يه خبر خوب برا روحييه خانما🌱

آيا ميدانستيد از هر 8 زن 1 نفر به سرطان سينه مبتلا ميشود😅😅

اينم از ني ني سايتتون😅😅

{هر وقت آقاي عرب براي شما درخواست دوستي فرستاد اسكرين شات بگيريد وآبرويش را ببريد}

الان که قدش خوبه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)