2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم منطقی باهاشون صحبت کن بگو خوشبختیه من مگه واس شما مهم نیستاینجا بمونم چی میشه اخرش؟چمیدونمیچزا ...

منطقی نمیفهمن ازشون میترسم بیشتر میخوام از دستشون فرار کنم 

خوب یه جایی اپلای کردی که قبولت کنن؟که بدونن با شرایط خوب داری میری

یادمه دانشگاه شهریور قبول شدم نمیزاشتن کلی گریه کردم گذاشتن اونجاهم زهر مارم شد از بس هرروز زنگ میزدن وباهام دعوا میکردن که انتقالی بگیر

نمیدونم .. شرایط خیلی سختیه! من پدرم خودش مشوق اصلیم بود برای مهاجرت و ادامه تحصیل

خوش ب حالت من الان کلی بغض تو گلومه میدونی من تو ایرانم شرایط خوبی دارم کارم بسیار راحته حقوقمم ۳۰ ولی بسیار تنهام هیچ اختیاریم از خودم ندارم نه تو ازدواج نه توهیچی همه برام تصمیم میگیرن بابام دوسم نداره نه میتونم با کسی دوست باشم نه میتونم عاشق بشم با کلی محدودیت دلم میخواد برم اما اونم نمیزارن گاهی وقتا فکر میکنم فرار کنم برم اما میترسم مامان بابام سکته کنن یا اگه اونجا به مشکل بخورم راه بازگشتی دیگه ندارم 

خوش ب حالت من الان کلی بغض تو گلومه میدونی من تو ایرانم شرایط خوبی دارم کارم بسیار راحته حقوقمم ۳۰ و ...

درک میکنم🥹 تنها راهت اینه که همش باهاشون صحبت کنی.. با مامانت صحبت کن راضیشون کنن. 

بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬