2789
عنوان

فشار خون 17

2355 بازدید | 45 پست

من دیشب دراز کشیده بودم ساعتای 2 تقریبا یهو یه درد شدید از گردنم رفت تا خود سرم پشت سر و گردنم گرفت کلا بعد خیلی دردش شدید بود جوری ک حس‌میکردم مویرگ های سرم داره پاره میشه رفتم دکتر فشارم رو ۱۷ بود امپول زدن برام اومد پایین اولین باره اینجوری شدم آدم استرسی هستم و ب شدت افسردگی دارم و ۲۵ سالمه کلا آیا خطر داره ؟ و درمان قطعی داره ؟ 

...Nᴏ ᴏɴᴇ ᴄᴀɴ ᴋᴇᴇᴘ ᴍᴇ ᴅᴏᴡɴ...

بهتره بری پیش یه متخصص قلب

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش نگرانی و اضطراب بدترش می کنه 

یه مدت صبح و شب فشارتو بگیر یادداشت کن، مثلا 10 روز

اگه بالا پایین بود برو به دکتر نشون بده برات قرص فشار تجویز می کنه. معمولا روزی یه دونه یا دوتا لوزارتان

پدر منم فشار خون داره اگه کنترلش کنی خطری نداره 

بوی نارنگی پوست کنده و عطر هل میاد

نمی‌دونم منم دراز کشیده بودم یهو حس کردم سوارقایقم‌ دارم رو موج ها بالا پایین میشم فشارم ۱۶ بود تا آمپول نخوردم بهتر نشدم تازه ۱ هفته سنگینی سر و حالت تهوع داشتم 

البته منم استرسی ام

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

منم هم سن توام و فشار خون دارم و خیلی نگرانم تازع باردارم هستم ولی از قبل بارداری داشتم تا ۱۷هم میرفت فشارم

دکترم گفته ۱۰روز یادداشت کن فشارت رو هرروز

و بیا بفرستمت دکتر قلب و بعدش داروی فشار

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸