2777
2789
عنوان

مرد احساسی

512 بازدید | 22 پست

سلا م من یک مرد 32 ساله هستم احساسی هستم و ارزومه همسرم دل سیر باحام حرف بزنه اما کم حرفه من احساسی و رمانتیک اون معمول ی کم حرف ومنطقی ..من دنبال عشق و عاشقی و حرفای با محبت اون معمول یدر حسرت یک اسمس یه درد دل طولانی اما امان از ازدواج های سنتی زن خوب و فداکار و زرنگی هست فقط سر زبون نداره چیکار کنم مردم از احساس تنهایی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی که من دارم اکثر خانومها دارن که شوهرشون کم توجهی میکنن باهاشون حرف نمیزنن ..خنده داره مال ما برعکس شده من پرح رف همسرم کم حرف من احساسی همسرم معمولی ...دنبال عشق وروحیه و عاطفه هستم

مشکلی که من دارم اکثر خانومها دارن که شوهرشون کم توجهی میکنن باهاشون حرف نمیزنن ..خنده داره مال ما ب ...

به خودش بگو برادر 

بهش بگو دلم میخوام گاهی وقتا منطقو کم کنی و بااحساس تر باهام رفتار کنی

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
صد بار گفتم اهل اهل قر و فر نیست اهل رب درست کردنه

میدونم منظورت چیه. میگم به خود خانمت بگو من دوسدارم فلان طور هم باشی

به خودش بگو

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    
میدونم منظورت چیه. میگم به خود خانمت بگو من دوسدارم فلان طور هم باشیبه خودش بگو

گفتم خواستم بدونم شماها که خوانومید راهنمایی کنین چیکار کنم عوض بشخه خیلی ماهه بخدا عاشقشم دوس دارم بهترتر بشیم نظارت شماها برام واحد دانشگاهی زندگی خواهرم نداشتم زیاد از جنس فرشته ها بدونم شما کمکی هستین مجازی کمک

احتمالا منظورت از احساس یه چیز دیگس . من ندیدم و نشنیدم همچین مردی وجود داشته باشه .

چجور مردی ....فیلمارو ندیدی ..خب احساسی و رمانتیکیم ..کم هستیم اما هستیم ...میخای تست بزنیم ببینیم چقد احساس داریم