2789
عنوان

توجه همسر

99 بازدید | 5 پست

شما هم همسرتون کمی کم توجهی کنه دلت میگیره ؛)

من امروز همینجوریم و دلم خونه ؛) بهش هم گفتم ولی اهمیت نداد کف من سرما خوردم مریضم درک نمیکنی :) آخه چند روز اینطوری

تا زنده اید ی لیوان آب دست هم بدید                       بعد مرگ چهار لیتری گلاب به کار مِیت نمیاد.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

به من توجه نکنه اصلا نمیزارم کار کنه اذییتش میکنم تا اون توجه موردنیاز روزانمو بگیرم بعد ولش کنم🤣🤣

چجوری اذیتش میکنی که جواب خوب میگیری؟!  

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
چجوری اذیتش میکنی که جواب خوب میگیری؟!

کلا خوش اخلاق میپرم روش ولش نمیکنم تا خودش بغلم نکنه میشینم جلو روش و نگاش میکنم

به گوشه های لپ تاپش دس میرنم یه چیزی میخونم 

یا مستقیم میگم توجه خونم اومده پایین بیا وظیفه توجهتو به جا بیار و....

دقیقا الانم که باردارم نازم بیشتر شده محبت بیشتری هم میخوام 😂اذیتم بیشتر شده امروز فرداست فرار کنه بزاره بره🤣🤣

مثلا دیشب نشسته بودم کنارش دستش رو شونه هام بود دستش برداشت یه مقدار خوراکی خورد بعد گوشیش گرفت کار داشت آقا چنااااان زدم زیر گریه چنان هق هق گریه راه انداختم

هی بهم میگفت عزیزم چی شده چیزی میخوای دلت درد گرفته حالت بده چیشده 

خوبه جوابش نمیدادم😁😂فقط گریه بعد بهش گفتم تو اصلا به من توجه نمیکنی آره دیگه منو دوستم نداری این حرفا 

بنده خدا از وقتی فهمید باردارم میز کارش آورد خونه گفت تا آخر پیشت هستم 

خلاصه که الان دارم بهش فکر میکنم میگم چرا دیشب همچین کردم من😂😂😂