❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
نه متین براتی مادرش چادری نیست کلی هم اهل بزک و دوزکه .باور کن الان توی همین نی نی سایت هم صدتا پروف ...
برار برم سرچ کنم
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدیدا هم برداشته خودش به خودش از طرف دکتر خیالی متین بدون تگ کردن اسم دکتر نامه نگاری کرده واقعا چقدر بچگانه فکر میکنه یاد شهردار رشت افتادم که به خودش نامه داده بود
جدیدا هم برداشته خودش به خودش از طرف دکتر خیالی متین بدون تگ کردن اسم دکتر نامه نگاری کرده واقعا چقد ...
اسم پیجش بده
من دنبال نمیکردم زیا گذرا میدیدم پیجشو گاهی ولی وقتی اون پست رو راجع به ارایش عزاداری ومحرم گذاشت خییییییلی خوشم اومد حتما برید ببینید ... اسم پستش ارایش عزاداری بود ولی فقط یه ضدافتاب و مرطوب کننده زد !!!
من دنبال نمیکردم زیا گذرا میدیدم پیجشو گاهی ولی وقتی اون پست رو راجع به ارایش عزاداری ومحرم گذ ...
اره دیدم