2777
2789
عنوان

خسته شدم

65 بازدید | 7 پست

من بیست و پنج سالمه دخترم و مجردم خیلی منزویمو ازجامعه میترسم چون موقعی که باید پدرم نمیزاشت توجامعه باشم و توخانوادمون مشکل مالی داریم هرچقدر گشتم شغل انلاین پیدا نکردم و دو روزه میرم مهدکودک راسش فکر میکردم خیلی آسونه اما پدرم درومده خیلی حالم بده اگر نرم مامانم اذیتم میکنه تا ماه ها و بهم میگه ببخاصیت ولی میترسم خیلی گفته قرارداد میبندم بعد یک ماه اگر اکی بودی اما میترسم قرارداد بست نتونم دیگه دربیام بعد چندماه ..چون شاید یروز خسته شم احساس میکنم قرداد ببنده اگر نرم کتکم میزنن حالم بده یکی باهام میحرفه؟هیچکیو ندارم الان بهم محبت کنه انقدر به مشکل مالی خوردم ک اسرارمیکنم ابانک بنصبن بقیه ی پولی بیاددستم از بی پولی داغونم دلم میخواد خودکشی کنم حتی ی رلو رفیقم ندارم ک تشویقم کنه خیلی سخته کارش برا منی ک کل عمرمو تواتاقم روتختم بودمو اجتماعی نیستم

باهام حرف بزنیدتوروخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناشکری نکن هنوز سنی نداری میتونی ادامه بدی منم دقیقا مشکل تو رو داشتم دقیقا همینجور خانواده ای داشتم و دارم هر جور شده برو دنبال کار خونه نمون من الان با چهل سال سن دیگه کاری از دستم ب نمیاد 

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
ناشکری نکن هنوز سنی نداری میتونی ادامه بدی منم دقیقا مشکل تو رو داشتم دقیقا همینجور خانواده ای داشتم ...

بخدا ناشگری نمیکنم اما خیلی ترسوام همین الام دارم گریه میکنم من فوبیای اجتماع دارم