cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 عنوان چطور🥲 63 بازدید | 6 پست چطور به یه ارزومون برسیم؟ چقد از ته دلم التماس میکنم🥲شاید بگین به صلاحم نیست حتمانتونستم ۴ماه شد نتونستم فراموش کنم معجزه میخوام نمیتونم کنار بیام🥲به کی بدی کرده بودم🥲💔کیو اذیت کردم چیکار کردم که اینجوری دارم ذره ذره خاکستر میشم نتونستم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1403/07/03 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3055 وات ربطی نداره نوزادا چه گناهی کردن که بعضیا تو بدترین خانواده به دنیا میان
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 وات ربطی نداره نوزادا چه گناهی کردن که بعضیا تو بدترین خانواده به دنیا میان پس چرا این بلا سر من داره میاد؟ چرا وقتی غیر ممکن بود ممکن شد همونا باعث شد انقد وابسته بشم امیدوار شم چرا؟چهار ماهه دارم نابود میشم چرا پس هیچ اتفاق خوبی نمیوفته اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5437 بعضی وقتا نمیشه که نمیشه که نمیشه پس چرا اولش برام همه چیو عین معجزه جور میکرد؟🥲کاشکی میشد خواسته بزرگی ندارم فقط دست خداست اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3055 پس چرا این بلا سر من داره میاد؟ چرا وقتی غیر ممکن بود ممکن شد همونا باعث شد انقد وابسته بشم امیدوار ... عزیزم کاملتر توضیح بدهمن خودم ارزو کردم انقدر ناامید بودم با قطعیت ولی گفتم امیدوار باش و منتظر باش و دقیقا و کاملا با جزئیات تمام هرچی ارزو کرده بودم شده بود
ariana_rad عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 3055 پس چرا اولش برام همه چیو عین معجزه جور میکرد؟🥲کاشکی میشد خواسته بزرگی ندارم فقط دست خداست بعداز مدتها این فکرومیکنم اگه همه چی به معجزه بشه ما کلاکارو تلاش رو میذاریم کنارتنبل تنبل میشیمدیگه هرچی هست میگیم خدایا معجزه کن این عقیده ی من هست