2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

درسته من یه همکار دارم پدر مادر لاتاری قبول شدن الان هم شهروند ایرانی هستن هم امریکای   ماهم 4 ساله ثبت نام کردیم هنوز قبول نشدیم رده بندی اولویت برای کسانیه که تجربه کاری بالا و مدرک تحصیلی خوبه فک کنم 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
به خاطر زبانم میگی؟؟؟ 

نه چون جای پیشرفت خیلی کم شده

همه چی پول زیاد میخاد

یا پارتی میخاد

یا دانشگاهامون جز چنتا دانشگاه معتبر نیست

چون رابطه خارجیمون یکم ضعیف

البته خدایی دولت جدید خیلی رو این موضوع کار کرد و 

...................

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
بخوایم خانوادگی ثبت نام کنیم شرایطش چطوریه مثلا من با همسرمو دختر یکسالم زیانم اصلا بلد نیستیم

خودت ثبت نام کنی ازت میپرسه همسر داری و فرزند یا نه

همسرتم ثبت نام کنه همینطور

پس شانس قبولی 2 برابر میشه

اگر قبول بشی 2 سال زمان داری خودتو معرفی کنی سفارت آمریکا تو ترکیه 

تو این دو سال برو زبان خصوصی اگر برنده شدی

خدایا آرامشی عطا کن تا بتونم بپذیرم همه ناملایمتی های بندگانت را
خودت ثبت نام کنی ازت میپرسه همسر داری و فرزند یا نه همسرتم ثبت نام کنه همینطور پس شانس قبولی 2 برا ...

ینی هم خودم ثبت نام کنم هم همسرم؟؟

سایتش چیه میشه بگی عزیزم اصلا نمیدونم

امریکا منع ورود داده به چند کشور که دیگه همه تو جریان هستید. ایرانی ها هم شامل هستند. مگر دلیل خونی خویشاوندی خیلی قوی یا داشتن فاند تحصیلی خوب باشید (اونم سفارت بررسی و تصمیم گیری شخصی میکنه). دیگه ثبت نام لاتاری هیچ توجیه ای برای کشورهای منع شده نداره!

استارتر جان لاتاری شرکت کردن شرایط خاصی نداره فکر میکنم حداقل دیپلمو بخواد

ولی من بعنوان کسی که خیلیا رو دیدم برنده شدن و اومدن امریکا اینو میدونم که پروسه از زمان قبولی تا کرفتن ویزا یکسالی طول میکشه و خوب مسلما استرس داره 

بعد قبولی بهت یه کیس نامبر میدن و سفارت مصاحبتو بهت اعلام میکنن ، شماره کیس هر چی پایینر باشه زودتر میری مصاحبه 

برای مصاحبه هم باید یسری مدارک تحصیلی و کاری و مالی ببری قبلش یسری واکسن اینجا میزنی یسری کشوری که باید مصاحبه بشی 

ممکنه روز مصاحبه ویزایضرب بگیری ممکنه پروسه کلیرنس بهت بخوره که بک گراند چک میکنن مدتش هم معلوم نیست اگه تا قبل از سپتامبر اون سال جواب کلیرنست بیاد بهت ویزای ۶ ماهه میدن که وارد خاک امریکا باشی گرین کارت هم ماکسیمم ۲ ماه زمان میبره ولی قبلش باید ssn بگیری اونم ۷-۱۰ روز 

My way or 👉🏼 Highway