2789

شوهر خواهرشوهرمنم پارسال قبول شد الانم دارن کاراشونو میکنن.منتظرن خبرشون کنن که ببینن کی باید برن برای مصاحبه آنکارا.واسه شرایطشم حتما باید یکی مقیم امریکا داشته باشی تا ساپورتت کنه

ای خدا به حق بزرگیت همه رو خوشبخت کن  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم میخوام ثبت نام کنم امسال سرچ کردم راجع به اینکه ایران از لیست کشوری مجاز خارج شده یا نه ولی نوشته بود ایران همچنان تو لیسته

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
من پدرم اقامت اونجا رو داره، به نظرت میشه؟؟؟

شرایط چی؟

این مال قبلا بود هر سال باید ثبت نام شود امسال که ترامپ دیونه نمیزاره ثبت نام کنیم ور داشتن لاتاریو

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
امسالم هست عزیزم  سایت برا ایرانی ها بازه

ولی من شنیدم برای ایرانی ها هم بسته بود نمیدونم حالا میرم ببینم 

مرسی 

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
امسالم هست عزیزم  سایت برا ایرانی ها بازه

بازه یعنی چی؟؟ برای همه دنیا دسترسی بازه. هر کس اجازه داره ثبت نام کنه و مدارکش رو اتچ کنه بفرسته بره برای بررسی. مگه میاد سرور سایت لاتاری رو روی کشوری میبنده؟؟؟ مهم اینه قانون لاتاری اینه که شرایط شخص اول کامل باید بررسی شه و تحقیق راجع به صحت مدارک ارسال شده توسط متقاضی که بعد وارد قرعه کشی بکنن شخص مورد نظر رو. و در همون موقع مسلمن قانون منع رییس جمهور آمریکا ایرانیان ساکن ایران رو حذف خواهد کرد. این همه دانشجوی نخبه از ایران تونستن بورس دانشگاههای آمریکا رو بگیرن در شش ماه اخیر ولی سفارت امریکا اجازه ورود به خیلی هاشون طبق همین قانون منع نداده اونوقت میاد تو این گیرو دار در لاتاری قرعه کشی میکنه افراد کشورهای منع شده رو  اونم بدون دلیل کاری تحصیلی میفرستدشون برن! در ضمن طرح بسته شدن لاتاری در امریکا به طور کامل برای همه کشورها ی دنیا به دلیل مبارزه با موضوع ورود افراد خطرناک در حال تصویب در امریکا هستش

کلن با لاتاری رفتن به جایی مثل امریکا پشتوانه ای برای زندگی موفق نداره چه الان چه از قبل اینکه اینکه قانون منع ورود باشه.باید جایی بره آدم برای زندگی که شغل و درآمد و مالیات و  احترام و ارزشش مساوی با بقیه شهروندان اونجا باشه