2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی سرت کردی قشنگ 

بگیر تا چونت بکشش پایین 

بعد موهاتو داخل کن و کناره ها مقنعه رو از پایین گوشات بده داخل و مرتب کن 

بعد دست بذار رو سرت مقنعه رو بکش عقب 

درد عشق یعنی دل بستن به کسی که مال تو نیست💔درد عشق یعنی احساس خفگی و تنهایی 💔درد عشق ،دلتنگی یعنی میخوای باشه ولی نیست💔درد عشق یعنی مدام به خودت بگی فراموشش کن و با هر چیزی یادش بیفتی💔درد عشق یعنی تو خیابون آدما رو شبیه اون ببینی💔 تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🫂s. y. h🫂

من عاشق مقنعه هستم و همیشه سرم میکنم 

بعد همه بهم میگن چه طور میتونی کنترلش کنی 

سخته، ولی به نظرم از هر چیز دیگه ای راحت تره، آخه قشنگ تا جایی که ممکنه کیپش میکنم خوب میشه

درد عشق یعنی دل بستن به کسی که مال تو نیست💔درد عشق یعنی احساس خفگی و تنهایی 💔درد عشق ،دلتنگی یعنی میخوای باشه ولی نیست💔درد عشق یعنی مدام به خودت بگی فراموشش کن و با هر چیزی یادش بیفتی💔درد عشق یعنی تو خیابون آدما رو شبیه اون ببینی💔 تو چنان در دل من رفته که جان در بدنی🫂s. y. h🫂

گشاد نباشه 

خط نداشته باشه 

چروک نباشه 

موهات زیرش باز نباشه چون پف میکنه