2777
2789
عنوان

واقعارسم و رسوم واسه اصفهانی ها انقد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 81 پست
شما یه بچه این؟ دارم از دستت عصبانی میشم😂🤦‍♀️ بنظرم باید برخورد کنی دوست من همین شرایط تورو داشت پ ...

نه یه برادر مجردم دارم 

ولی واقعا بحث یکی دوروز نیس بحث یه زندگیه اگه کنار نیومدن و حاضر نشدن کمک کنن برام مهم نیست چون نه خودشون خانواده انچنانین نه نامزد من وضع انچنانی داره و من و خانوادم سر تریم برن از فامیلای خودشون بگیرن بهتره لااقل اونم مثه خودشونه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب شما هنوز ازدواج نکرده بهتره تو این مسائل دخالت نکنید چون برای خودتون بد میشه بذارید بزرگترا ک ...

عزیزم از اول نگفتن ما باید هزینه شامو بدیم حرف من چیز دیگست که وقتی کمکی نمیکنن انتظار دارن همه چیزو مجلل برگزارکنن و تو زندگی خودمون قراره به خودمو همسرم فشار باید پس نمیشه گفت به من مربوط نیست 

وگرنه یه شام دادن فشاری به خانواده من نمیاره 

اکر قراره رسم و رسومات اضفهان رو کامل به جای بیارن. بااااااید برای مهریه خونه بنامت کنن اگر داماد خونه نداره خونه پدرشو بنامت کنن‌ اینو دیدم که میگما. داماد خونه ندارع باید برع جور کنه. بعدم اوکی وقتی مهریه سنگین رو همون اول گرفتی همه رسماشونو به جای بیار. اینا زرنگن فقط فکر کندنن.

خواهرانه بگم فقط خود اصفهانیا باید با اصفهانیا ازدواج کنن. هیچ شهر و فرهنگ دیگه نمیتونه کنار بیاد باهاشون.

شمام بیشتر فکر کن اینا از الان دارن میتازونن

عزیزم اصفهانی ها برا عروس گرفتن فوق العاده زرنگن ی جوری که همه ی خرجارو میندازن سر شما اگرم قرار باشه خودشون پولی خرج کنن انقد از سر و تهش میزنن ک نگو و نپرس

این جهان کوه است و فعل ما ندا...✨[ اسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است | با دوستان (مروت) با دشمنان (مدارا)🤌