2777
2789
عنوان

واقعارسم و رسوم واسه اصفهانی ها انقد مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 81 پست
پسراشون خیلی طلا میدن مهریه خیلی سنگین میگیرن اینا فقط میخوان بگیرن یا طبق رسم خودشون طلا و زمینم می ...

هیچی نمیدن بخدا جوری که خودشون میگن یه جفت حلقه ام کافیه واسه من منم حرفی ندارم میگم سخت نگیرم تو این اوضاع شاید نامزدم نتونه از پسش بربیاد وقتی خانوادشم انچنان پشتش نیستن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا انقد اذیتمون میکنن بخدا سرم درد گرف از بس گریه کردم خانواده من خیلی کنار میان و چیزی نمیگن بخ ...

عزیزم یه وقت سوتفاهم نشه ولی تجربه ثابت کرده اگه از همون اول با امر و نهی خانواده همسر چه خانم چه آقا کوتاه بیای تا آخر عمرت باید دخالت و امر و نهی کردنشونو تحمل کنی بگین شرایط ما اینه توانشو نداریم به جز این رسم ما هم نیست اگه شما رسم دارید مشکلی نیست یه عقد فرمالیته هم شما بگیرین به خاطر مهموناتون هزینشم خودتون بدین

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
میگن هرکی تو اطراف ما بوده عقدو به بهترین نحو برگزار کرده واسه عقدم حتما باید تالار بگیرین خرج اضافس ...

فعلا ازدواج نکن باهاش 

این تازه اولشه 

عروسی با اوناست؟طلا چقدر گذاشتید تا سیسمونی حرف بزنید 

هیچی نمیدن بخدا جوری که خودشون میگن یه جفت حلقه ام کافیه واسه من منم حرفی ندارم میگم سخت نگیرم تو ای ...

خودشون میگن حلقه کافیه؟

😐😐😐😐اومدن خونتون نپرسیدن خونه مال کیه؟

شما شاغلی؟شغل پدر نپرسیدن؟در مورد زمین نپرسیدن چی دارید؟

من اصفهانی ام

همه مثل هم رفتار نمیکنن

ما عقد با عروسه اگه بخواد جشنی چیزی بگیره اجبار نیست!

هزینه ی محضر و اینا با داماده

هزینه ی عروسی کااامل با داماده

البته زیاد جهاز میدیم و نود درصدشو دختر میده داماد در حد یکی دوتا قلم

طرف ما رسمه داماد خونه داشته باشه از خودش و دو دانگشو میندازن تو مهریه عروس با صد و خورده ای سکه

طلا هم زیاد میبرن برا عروس 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
بعضی اصفهانی ها جهاز معمولی نمیخوان خارجی میخوان اونم گرون ترین از اون ها هستن؟

نه فقط قراره همه چیز جهزیه با من باشه خودشون یدونه قاشقم نمیگیرن طبق چیزی که دوستان گفتن باید ملک به نام عروس کنن و طلای سنگین بدن من بعید میدونم همچین چیزی تو برنامشون باشه

سختگیریشون زیاده خودم فک میکنم بخاطراینکه غریبم 

من خودم اصفهانی ام اما اونجا زندگی نمیکنم 

ولی ما طلا زیاد میگیریم یا میگیم حداقل یک دونگ ملک

اگر این کارو رو کردن شماهم باید شام بدید وگرنه شماهم سواری نده اینا اصفهانی نیستن پروان

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍