2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه پراز مسئولیته اصلا انقدر ساده نیست که میگن همه باید بچه داربشن.خیلیا واقعااا نباید بچه داربشن .خیلیا هم انقدر اگاهیشون بالاس که به طور خودخواسته بچه دار نمیشن که یه موجود بیگناه به این دنیا اضافه نشه.

2804

بچه داشتن قبلنا راحت بود الان سخته

اینو همه میگن

🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴   جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

بچه اولم تا دنیا نیومده بود هییییچ حسی نداشتم بعد از سه تا تااااااازززهههه لذت مادریو میفهمم ، بچه تک که افتضاحه همش اویزون و حساسیت و....

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

ومنی که جونمو میدم که مادر بشم ولی با مشکل هایی که دارم خیلی سخته  دوتا بچمو از دست دادم 

البته قبلا من هم مثل شما بودم ولی وقتی پسرم و حس کردم خیلی حس نابی بود خدا خودش به به منم یه نی نی سالم بده 

میشه برام دعاکنید برام معجزه بشه 🌹و منم به امید خدا مامان بشم بچم سالم بیاد بغلم همه با دیدن عکس بی بی چکی که دوخط داره خوشحال میشن که دارن مامان میشن  حالا هرچند. چند ماه، یا چند سال، منتظربودن ولی من با دیدن بی بی چک مثبت  غم بزرگی میاد رو دلم که خدایا سالمه  ؟ اگه نباشه چطوری سقط کنم؟ همش به اینا فکر میکنم تا ۱۲هفته بشم برم ازمایش بدم که جوابشم ۳هفته طول میکشه بیاد   که تا الان دوبار باردار شدم هردو بارش هم مشکل داشته یکی به دنیا اومد یکی هم تو ۱۶هفته سقط کردم  برام دعا کنید باردار شدم سالم باشه منم از ته دلم خوشحال بشم   بیام ادامه این امضا رو بنویسم که منم بلخره مامان شدم😍♥😭

منم مثل شمام،ولی فشار اطرافیان خیلی داره زیاد میشه من خیلی دارم به بچه دار شدن فکر میکنم ، اونا که نسبتشون دورتره و فکرشون قدیمیه فکر میکنن نازاییم😅😅در صورتی که تا الان سفت و سخت جلوگیری کردیم، چند ساله ازدواج کردین؟ 

حست درسته منم لذتی توش ندیدم با اینکه مادرم

واسه طرز تهییه ش که لذت داشتی؟😁

شوخی#  

ولی چهار دست و پا میره قشنگه

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
2809