2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واای اسی انقد بدم از تاری دیدش میاد اولش یه لکه سیاه میاد جلو چشمم بعد کلا هیچ چی نمبینم چشامو می‌بن ...

بعد چ زمانی بیشتر اینجوری میشین من زمانیکه چیز بد میبینم یا می‌شنوم ی حالت هول میگیرم بعد سرم و چشمم تار میشه 

اونوقت الان خوبه

باید جای آرام باشه شلوغی و سرو صدا بدترش می کنه 

استرس  هم که می‌دونی برا اعصاب و میگرن خیلی سمه 

الان خوبه خدارو شکر ولی کمی سرو صدا باشه سردردش چشروع میشه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

بعد چ زمانی بیشتر اینجوری میشین من زمانیکه چیز بد میبینم یا می‌شنوم ی حالت هول میگیرم بعد سرم و چشمم ...

من موقعی که حرص و استرس دارم چند روز بعد میاد سراغم 

حالا یا وسط خیابون یا توی مهمونی یا سرکار 

باید جای آرام باشه شلوغی و سرو صدا بدترش می کنه استرس هم که می‌دونی برا اعصاب و میگرن خیلی سمه الان ...

اها چشمشم تار میشه ؟ ببین اول بهش حالت هول دست میده درسته ؟ 

تا کی خوب میشه ب من وقتی ک چیز بد میبینم یا می‌شنوم اول حالت هول دست میده بعد اینجوری میشم سردرد چشم ...

دو روز مداوم 😭😭

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

شما هم چیز بد می‌شنویم هول میگیرین بعد اینطوری میشین یا نه هر زمانی ممکنه

هم آره هم اینکه هر وقت دلش بخوادمیاد سراغم

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊