2777
2789
عنوان

خیانت

295 بازدید | 10 پست

زن متاهلی که همش توهم خیانت داره و نگاه کردن به مردا یا نظر دادن درموردنشون‌ رو خیانت میدونه و حسودی میکنه شوهرش به زن‌های دیگه نگاه کنن و نمیذاره شوهرش اینستا نصب کنه چیه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

همه زنها دوست ندارند شوهرشون جذب زن دیگه ای بشه و نگاه کنه

اما در مورد اولی باید دید دقیقا منظورش چیه. خوب منم خلوت گردن توی یه اتاق با همکار یا چت گردن و لاس زدن و ارتباط غیرضروری رو خیانت می دونم.

همه زنها دوست ندارند شوهرشون جذب زن دیگه ای بشه و نگاه کنهاما در مورد اولی باید دید دقیقا منظورش چیه ...

با نگاه کردن به مردها استرس میگیره

اینکه از نظرش مردی خوشگل بیادو‌ خیانت میدونه 

با نگاه کردن به مردها استرس میگیرهاینکه از نظرش مردی خوشگل بیادو‌ خیانت میدونه

شاید بهتر باشه یه روانشناس بره. من به نظرم شبیه وسواسه. وگرنه اینکه مردی زیبا از نظر ما جای برادری زیباست که خوب طبیعیه. ولی نگاه خیره و فانتزی داشتن و خیالبافی یا وارد عمل شدن و نخ دادن و ... که گناهه. 

توجه کن  اگه بکنیش توشیشه مربا و درش و ببندی و پرت کنی وسط بیابون بازم اونی ک ذات نداره و شیرپاک نخورده بلده توهمون شیشه هم خیانتشو بکنه پس با محدودیت بزرگترین اسیب و خودت میبینی 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!