2777
2789
عنوان

شام چی دارید بیاید ببینم عکس بذارید 😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6070 بازدید | 104 پست
مشخصه ته چین تخصص مامان هاست خدایی بو عطر دستپخت مامانا معرکه است 😍

اره واقعا 😍😍خدا همه مامان ها حفظ کنه🧿🧿🧿🧿🧿🧿

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چون تنها وعده ی دور همی ک داریم همین شامه من همسرم شام خونه است و اکثرا ناهار نمیخوره و ناهار ها ویز ...

نوش جانتون. آخه غذای سنگین شب دیر هضم میشه. از اون لحاظ گفتم.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کوبیده مرغ کسی بلد نیست🥺🥲

من مامانم بلده وقتی درس میکنه دلت نمیخواد تموم شه اینقع خوشمزس الان دستورشو میگیرم برات مینویسمممم

‌‌دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه‌..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است.   هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠                     پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻‍🦯

کوبیده مرغ کسی بلد نیست🥺🥲

تو‌ یکی از تاپیک هام درست کردم دستورش گذاشتم فقط باید بگردی پیدا کنی 

البته نت بزنی نوشته😇

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

نوش جانتون. آخه غذای سنگین شب دیر هضم میشه. از اون لحاظ گفتم.

میدونم چاره نیست 

ولی کار شما درست تره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😍😍😍😍😍😍😍😍😍به به😍😍😍😍نوش جان عزیزم 😍😍😍

قربونت 😘

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خیلیم عالی 😍😍نوش جونتون😇

مرسی دستپخت خودمه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

2790
2778
2791
2779
2792