2777
2789
عنوان

شام چی دارید بیاید ببینم عکس بذارید 😍📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 6070 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ابجیممممممم

من تو روز و شب نداریم اینجا واتساپ تلگرام 😅😅😅همه جا درحال صحبتیم کی پس بخوابیم😅😅😅

سلام دورت بگردم قلبم🥰🥰😍😍😍💗💗🫂♥️♥️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

خوبی بهار جان 

این ته چین ‌خوشمزه این دفعه کار خودته یا مامان ؟!🥰

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
شام هیچی من اصلا شام درست نمیکنم همیشه حاضری

من تعجب میکنم نی نی سایتیا خورشت و برنج میخورن. ما همیشه شام یه چیز سبک داریم یا حاضری

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
خوبی بهار جان این ته چین ‌خوشمزه این دفعه کار خودته یا مامان ؟!🥰

راستش بگم🤭🤭🙈🙈مامان🥲🥲هنوز به این درجه نرسیدم این بپزم😅😅🙈🙈🤭🤭

من تعجب میکنم نی نی سایتیا خورشت و برنج میخورن. ما همیشه شام یه چیز سبک داریم یا حاضری

چون تنها وعده ی دور همی ک داریم همین شامه 

من همسرم شام خونه است و اکثرا ناهار نمیخوره و ناهار ها ویز ساده داریم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
😂😂😂😂عزیزدلمی خب🥲❤️🫂نوش جون عزیزم😘😘😘

قربونت بررررررمممممممم 🌹🌹💋💋💋

مرسی قلبمممممممم🫂🫂♥️♥️♥️

راستش بگم🤭🤭🙈🙈مامان🥲🥲هنوز به این درجه نرسیدم این بپزم😅😅🙈🙈🤭🤭

مشخصه ته چین تخصص مامان هاست خدایی بو عطر دستپخت مامانا معرکه است 😍