2777
2789
عنوان

بدون سهمیه میشه استخدام شد❓💔

85 بازدید | 9 پست

تیرماه سال بعد لیسانسمو میگیرم ولی واقعا امیدمو از دست دادم انقدر ک نه جایی پارتی دارم نه سهمیه ی خاصی

رشتمم جوریه که فقط باید ازمون اموزش پرورش بدم تا بتونم شاغل شم

به نظرتون بدون سهمیه و پارتی میشه قبول شد؟🙂اگه همه ی تلاشمو بکنم

میترسم مصاحبه ردم کنن انقد دیدم پارتی بازی میشه

منم همینم

موندم چیکار کنم بخدا😪 این همه درس خوندم هنوز فارغ‌التحصیل نشدم بهم میگن تو تهش هیچی نشدی😭

من قوی تر از آنی بنظر میرسیدم که نگرانم شوند و مغرورتر از آنی که مراقبم باشند💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سهمیه ها با همدیگه رقابت میکنن آزاد ها با همدیگه.

یعنی سهمیه ۳ درصد با ۳ درصد 

۵ درصد با ۵ درصد 

۲۵ درصد هم با ۲۵ درصد .

آزاد با آزاد رقابت می‌کنه.

پارتی تو گزینش شاید تاثیر داشته باشه ولی در آزمون نه.

تلاش کنی موفق میشی

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اونقد باید خوب عمل کنی که زور پارتی نرسه بهت ، نفر ۱ و ۲ بشیسهمیه ای ها ظرفیتشون جداست کلا

ینی تو ازمون امتیاز بالا بیارم؟

امسال نمیتونم شرکت کنم نه؟

سهمیه ها با همدیگه رقابت میکنن آزاد ها با همدیگه.یعنی سهمیه ۳ درصد با ۳ درصد ۵ درصد با ۵ درصد ۲۵ درص ...

مشکلم همون گزینشه

چون با خودم میگم ازمون رو نهااایت تلاشم رو میکنم تا امتیاز خوبی کسب کنم

ولی اگه برم گزینش و بهونه گیری کنن چی؟

مشکلم همون گزینشهچون با خودم میگم ازمون رو نهااایت تلاشم رو میکنم تا امتیاز خوبی کسب کنمولی اگه برم ...

گزینش هر سهمیه هم برای خودشه.

یک نفر پارتی داره تو گزینش .بقیه که ندارن.

پس امیدی هست.

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

گزینش هر سهمیه هم برای خودشه.یک نفر پارتی داره تو گزینش .بقیه که ندارن.پس امیدی هست.

کاش همینطوری باشه

اکثر هم سن و سالای من تو فامیل همشون یه جایی مشغول شدن

خیلی دوس دارم منم یه خنده بیارم رو لب مامان بابام

ینی انگیزه ام بیشتر برای همین موضوعه تا خودم

کاش همینطوری باشهاکثر هم سن و سالای من تو فامیل همشون یه جایی مشغول شدنخیلی دوس دارم منم یه خنده بیا ...

انشاالله درست بشه

2790
2778
2791
2779
2792