2777
2789
سلام من دیگ پشت کنکوری نیستم حیح حیح حیح😁😁😁😁

چی میخونی

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من دیگ پشت کنکوری نیستم حیح حیح حیح😁😁😁😁

ترازم ۸۴۰۰,با انتخاب خودم میخوام پشت بمونم نمیتونم هررشته ای برم دوست خوب  وگرنه پیرای شهر خودمو میارم

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

اصلا نیمدونم چ مرگمع دلم ودماغش رو ندارم حس میکنم افسرده شدم باور کن حتی اگه یه روزم بگن قبولم شدی د ...

من ده روز اومدم مسافرت به سلامتی دارم برمیگردم    

اع سلامت باشی خوش بگذره

از این طرف بدبخت شدم هنوز شروع نکردم هدفت چه رشته ای امسال تراز واینا ت خوب بود

از این طرف بدبخت شدم هنوز شروع نکردم هدفت چه رشته ای امسال تراز واینا ت خوب بود

منم شروع نکردم نیمدونم خبر مرگم کی میخام شروع کنم ، موندم کلاس بگیرم یا نه شما کلاس میبینی یا خودت میخونی من دلم میخاد خودم بخونم ولی میگم نمیشه ، ترازم افتضاحححح ۳۶۷۷۸شد سال اولم بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

منم شروع نکردم نیمدونم خبر مرگم کی میخام شروع کنم ، موندم کلاس بگیرم یا نه شما کلاس میبینی یا خودت م ...

مشاور بگیر زودتر