چند نفر موافقن که یه زن حتما باید در امد داشته باشه بنظرم خیلی مهمه که یک زن در امد داشته باشه حالا هرچی از هر کار شرافتمندانه ای فرقی نداره من خودم ازدواج نکردم خانوادم پشتیبان من نبود با نکاه به زندگی زنهای اطرافم الیته درسته بعضیاشون خوب شوهراشون خرج براشون میکنن اما اینکه زن دستش تو جیب خودش باشه مهمه بعضیاشون ندارن واقعا دلم میسوزع که چرا درامد ندارن مثا مامانم زنداداشم مثلا زنداداشم همیشه دعوا میکنه حسودی من فکر میکنم نصف دلیلش اینه که از خودش در امد ندارع من دلم براش میسوزع بنظرم درامد به یه زن وجهه میده کلا هرادمی به غیر کودک باسد درامد داشته باشه
اتفاقا یه نفر هست توی همین سایتهی زنای شاغل رو میکوبونه میگه شاغلا بدبختن شوهرشون پول نداره بهشون بد ...
تمام حرفاش به این دلیل که خودش دلش میخواد جای اونها باشه امیدوارم روزی برسه که کسی اینجوری حسرت زندگی کسی رو نخوره من خودم بی پول بودم روز بد داشتم میغهمم حسرت کشیدن یعنی چی هرچقدر ادمهایی که حسرت میکشن کمتر بشن ونیازهای حتی اونها هم براورده بشه جامعه سالمتری داریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.