2821
2789
عنوان

چسبندگی رحم

442 بازدید | 16 پست

سلام من بعد سزارین دوم هنگام عمل دکتر گفت چسبندگی شدید رحم به مثانه وروده داشتی وباردار نشو دیگه میخوام ببنم کسی بوده شرایط منا داشته باشه وسومی هم باردار بشه چون من سومی را هم میخوام

ای توبه ام شکسته از تو کجا گریزم

من سومی که باردار شدم موقع عمل متوجه شدن که چسبندگی دارم 

ازم قطع امید کردن بودن  بچم به بدبختی به دنیا آوردن و سریع بردنش  

خونریزی شدید و رحمم جمع نمیشد. خلاصه معجزه شد من و بچم زنده موندیم 

🌹🌹🌹🌹اللهم عجل لولیک فرج 🌹🌹🌹                        🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بله عزیزم من

منم سر بچه ی دومم گفتن چسبندگیه شدید داری و دیگه بچه نیار برات خطرناکه ولی چون دوتا دختر داشتم دلم پسرم میخواست که بعد از 4سال پسرمو باردار شدم اتفاقا زایمان راحتیم داشتم ولی گفتن دیگه نگی پسرمون داداش نداره چهارمی رو بیاری 😂

بله عزیزم منمنم سر بچه ی دومم گفتن چسبندگیه شدید داری و دیگه بچه نیار برات خطرناکه ولی چون دوتا دختر ...

بعد شما هم رحمتون به زوده ومثانه چسبیده بود یا خود رحم چسبندگی داشت 

باردارم ،باید برای بار سوم سزارین شم ، سر زایمان دومم گفتن چسبندگی شدید داری ، استرس دارم بچه هام بی ...

عزیزم نگران نباش سزارین دومت چسبندگیت در چه حد بود دکترت موقع سزارینت ازاد کرد چسبندگیهاتا ..کدام شهری اگه تهران برو پیش این همه متخص که مخصوص بارداری های پر خطر ..ماه چندمه گلم 

باردارم ،باید برای بار سوم سزارین شم ، سر زایمان دومم گفتن چسبندگی شدید داری ، استرس دارم بچه هام بی ...

عزیزم نیت کن برا سلامتی بچت به دنیا بیاد از امروز ۴۰ روز حدیث کسا را بخون بینش فاصله نیفته انشاله حاجتتا بگیری چون خیلی این چله مجرب

واینکه بارداری دومت اذیت نبوی من بارواری دومم درد های عجیب نفس تنگی بدنم بی حس وحال بود بعد فهمیدم به خاطر چسبندگی هام بوده

واینکه بارداری دومت اذیت نبوی من بارواری دومم درد های عجیب نفس تنگی بدنم بی حس وحال بود بعد فهمیدم ب ...

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی 

، موقع زایمان گفت تا اونجایی ک میشد چسبندگی ها رو باز کردم ، دکترم خیلی مسئولیت پذیر بود ،عملم خیلی طول کشید ، خیلی برام تلاش کرد ، حالا میگم شاید دوباره برگرده چسبندگیم ، آره تهران هستم عزیزم ، تو بارداری دومم مشکلم بیشتر درد موقع راه رفتن طولانی بود البته نه اونقدر شدید ، چون من خیلی تو خونه کار میکردم ، حتی تا شب قبل زایمان هم مشغول خونه تکونی بودم ، الان ک هفت هفته است باردارم حالت تهوع شدید دارم از زندگی افتادم ،نمیتونم غذا بخورم 

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی ، موقع زایمان گفت تا اونجایی ک میشد چسبندگی ها رو باز کردم ، دکترم خیلی مس ...

خوب ویار که طبیعی احتمالا بچتودختر منم زیاد ویار داشتم تا ۳ ماهگی خوب میشه احتمالا دختر بچت ،؟واینکه صبح زود ساعت ۵ صبح اون موقع ها نون خشک با پنیر بخور نزار اصلا گرسنت بشه که تهوع بگیری،،واینکه راحت باردار شدی؟ من بچم کوچیکه ولی خیلی دوست دارم بزرگتر که شد سومی را بیارم انشاله دکتر منم تا حدودی چسبندگی ها را برداشته...تو که تهرانی راحت میتونی پیش دکتر زنان که مخصوصث بارداری پر خطر بری وخیالت راحت بشه از من شهرستانم وبرا دکتر باید راه طولاتی تهران یا اصفهات برم

2824
2823
2791
2779
2792