2777
2789
عنوان

سوال رانندگی

532 بازدید | 16 پست

من با ماشین پراید کامل تمرین کردم حتی یه بارم خاموش نمی کنم چون نیم کلاجش دستم اومده اوایل خاموش می کردم تا اینکه دیگه اصلا این اتفاق نیفتاد 

الان ماشین آزمون ساینا هست کلاجش سفت تره بعد من سه بار حق دارم خاموش کنم 

وقتی نیم کلاج اون ماشین دستم نیومده چجوری آزمون بدم 

وقتی اینو می گم بهم می گند بهونه میاری 

خب من باید سر اون ماشین بشینم ده بار خاموش کنم تا یادبگیرم کلاج اونو  کلاجش اصلا بالا نمیاد هر چی می گیرم خاموش می کنم تازه گازم می دم 

من باید چیکار کنم تازه ماشینم نداریم کلاش گرفتم ولی تو کلاس با اون ماشین یه اشتباهم ندارم حتی  خاموش نمی کنم الان چه فایده داره کلاس بگیرم 

به خانومه گفتم لطفا با یه ماشین دیگه بهم آموزش بده 

حتی اون کسی هم که تازه ماشین می گیره تا قلق اون ماشین دستش بیاد چند بار خاموش می کنه تا نیم کلاج پیدا کنه من الان تو ماشین آزمون پیدا نکردم سریع گفت ردی 

من سری دیگه باید چیکار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم اینطور نیست من 5ماه با پراید رانندگی کردم. ساینا خریدیم روز اول تمیز حرکت دادم بدون هیچگونه خاموشی اتفاقا کلاچ اونا استاندارد تره مال پراید سفت بود ولی ساینا نرم تر. باید همون حرکت روی این ماشینم بدی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

من با ساینا آموزش دیدم خیلی خوب بود 

من تورو فقط ازخدا میخوام دلبندمادر🥺   به امید روزی که خبر بارداریمو تاپیک بزنم😍) خدایا ناامیدم نکن  😭        خدایاااا شکرت من از تو فقط میخواستم و بهم دادی  ۱۴۰۳/۵/۱۱ بی بی چک مثبت شد و بتا دادم الان تو دلمی قند من . من معجزه خدا صدات میکنم من اصلا امید ب اومدنت نداشتم 🫠الهی سالم بیای بغلمون وتنهایی های مامانی رو پر کنی 🥰 امروز ۲۸ مرداد رفتم سونو  با اشک صدای قلب کوچیکتو شنیدم بهترین حس دنیا🫠  حالا ک بعد مدت ها به امضام سر زدم جا داره بگم خیلی چیزا فرق کرده خیلی چیزا تجربه کردم ۴ ماه ک نفس من به دنیا اومده شده همه دنیام خدایا شکرت 1404/5/14

دوست عزیز ربطی به ماشین نداره 

شما هر ماشینی بخوای راه ببری پر گاز برو مثلا گاز روی ۲ و نیم الی ۳ باشه و خیلی اروم کلاچ آزاد کن تا دستت بیاد و همش آماده باش که کلاچ رو بگیری و از نو شروع کنی 

تمرکز روی فشار کلاچ بذار نه رها کردن کلاچ 

آموزشگاه مافقط پراید ماشین آزمونه من خودم با تیبا آموزش دیدم اما پراید فقط برا آزمون بود با مربی که ...

می خوام همین کار کنم مال پراید بیشتر کلاچش بالا میاد ولی ماشین آزمون اصلا بالا نمیاد کلاج

به هرحال راحت میتونی.

من اول که کلاج گرفتم انگار کامل نگرفته بودم و دنده جا نرفته بود بعد بهم گفت تا ته فشار بده منم دادم خودش دنده جا انداخت شاید چون کلاجش داخل تره و تا ته نمی گیرم مشکل از اینه