2777
2789
عنوان

قلم چی برم یا ن

197 بازدید | 22 پست

۶تومن شده امسال

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو چه رشته ای ؟

تجربی 

زیاده بخدا زورم میاد 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

اره لازمه

یعنی بنظر تو نمیشه خودم تو خونه ازموناشو شرکت کنم و تحلیل کنم؟؟؟

تجربی زیاده بخدا زورم میاد

خب ازموناش را بعدا توی سایت می‌ذاره ولی اینکه آزمون بدی بهت تراز بده اسمت بره تو نفرات برتر یه چیز دیگه ست

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

خب ازموناش را بعدا توی سایت می‌ذاره ولی اینکه آزمون بدی بهت تراز بده اسمت بره تو نفرات برتر یه چیز د ...

جانم نفرات برتر قلم چی خیلیاشون با تقلب میان تو تراز بالا ها و اصلا ترازاش صادقانه نیست ، خیلیا ازتراز بالاها هستن پشت کنکور میمونن من صرفا برای آماده کردن خودم می‌خوام شرکت کنم نه رتبه برتر شدن توی قلم چی و پز دادن😂ولی خب آره واقعا حس خوبی داره

اگرمیخوایید واقعاااا تلاش کنید وبخونید، وپشتکار دارید هزینه کنید

دارم ولی زوووووورم میادددد وقتی خودم میتونم سوالارو حتی از دو شب قبلش داشته باشم و آزمون بدم درسته حق با شماست 

خوب باید ببینی توان مالیتون درچه حده؟؟ متوسط رو به بالا برو اگه پشتکار داری اگه کمه نرو

عزیزم بحث من اینا نیست 

میگم وقتی میتونم سوالارو داشته باشم

چرا پولمو حروم کنم

دارم ولی زوووووورم میادددد وقتی خودم میتونم سوالارو حتی از دو شب قبلش داشته باشم و آزمون بدم درسته ح ...

تلاش کن،هزینه کن،ان شاءالله نتیجه ببینی

بعدا حسرت نخوری

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
جانم نفرات برتر قلم چی خیلیاشون با تقلب میان تو تراز بالا ها و اصلا ترازاش صادقانه نیست ، خیلیا ازتر ...

نه منظورم را درست برداشت نکردی😐 نگفتم پز بدی گفتم وقتی آزمون میدی میبینی ترازت نسبت به دوهفته ی قبل بهتر شده تازه اسمت رفته توی نفرات برتر ذوق می کنی بیشتر تلاش می کنی من رشته های دیگر را نمیدونم توی انسانی امسال تمام اونایی که اسمشان نفرات برتر بود رشته های تاپ قبول شدند رتبه برتر کنکور امسال شدند من به جهت رقابت گفتم ثبت نام کنی اگر نه خودتون توی خونه میتونی بسنجی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨